Scandal monstru în direct, la TV! David, fiul Luminitei Anghel, catre mama biologică a Mariucai: ”Poate-ti scap vreo stanga in gura. Nu vrei sa pleci batuta!”

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Momente incredibile au avut loc în direct, la WOW biz, unde fiul Luminiţei Anghel şi mama biologică a Măriucăi s-au confruntat.

Daca discutia a inceput civilizat, ulterior tensiunea dintre ei a atins cote alarmante: ”Nu-mi suferea fetita. O batea, ii aducea injurii. Mi-a povestit altcineva, iar o data am intrebat fetita: ”E adevarat ca David se lua de tine?” Da, mami, ma injura. ii zicea ca e tiganca si ca n-o sa ia locul. Am auzit eu de la cineva, o femeie. Nasa fetitei mele vorbea pe internet cu Luminita.

Mama Silviei mi-a spus: Auzi, mai, daca te mai iei de Mariuca, o sa ai de-a face cu mine.”, i-a spus mama nasei mele.Mi-a crescut fetita in cele mai decente conditii. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ei si lui Filip. De el vorbea frumos fiica mea”, a povestit Angelica Constantin.

De celalta parte, insa, David a negat toate acuzatiile si a reactionat dur: ”Eu am o intrebare pentru doamna Angelica: Cu ce scop a venit la TV? Unde e fetita? De ce nu este la dumneavoastra? Nu crezi ca vrei sa iesi batuta de aic.

Poate-mi scapa vreo stânga in gura. Nu-ti permit sa te iei de mama ea. Nu am batut vreodata pe Mariuca. Am fost in vacante impreuna”
, a spus el.

Totusi, la un moment dat conflictul dintre cei doi a degenerat, iar David a sarit la bataie si a impins-o pe femeie. in acel moment, Madalin Ionescu si Andreea l-au scos pe acesta din platou: ”Vine o cersetoare sa-mi dea lectii de viata.

O sa platesti foarte scump. O sa-ti iau tot ce ai mai scump”, i-a spus David dupa ce a revenit din platou.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

(Sursa: WOWbiz.ro)