SCANDAL monstru in emisiunea "Te vreau langa mine!" Doi concurenti mai aveau putin si se luau la bataie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Roxana si Alex s-au certat in timpul emisiunii atat de tare incat Gabriela nu a mai putut gestiona situatia iscata intre ei doi.

Alex nu a mai putut suporta atitudinea Roxanei si i-a reprosat de fata cu toata lumea ca ia bani cu imprumut fara a-i mai inapoia. La randul ei, Roxana a ripostat scuzandu-se ca a uitat sa mai dea inapoi sumele imprumutate si ca pana la un punct i se pare normal atata vreme cat ea este cea care isi ia colegii cu taxiul fara a le cere vreun ban. "Tu ceri la toata lumea bani, dar nu dai niciun leu inapoi.

Imi ceri mie, ii ceri domnului Alexandru, Veronei...In fiecare zi ceri pentru suc, cafea si sandwich. Tu nu iti iei niciodata tigari.Tu vii la noi si ceri. Ce crezi, ca mama este fabrica? Tie ti se pare normal sa vin la tine si sa iti cer banii inapoi sau sa iti zic sa imi dai tigarile pe care mi le-ai cerut tu ieri?!" a rabufnit Alex, furios. C um a raspuns Roxana acuzatiilor si ce i-a sfatuit Gabriela pe cei doi, puteti vedea in materialul video alaturat!##VIDEO137455##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.