SCANDAL MONSTRU in familia Ciuculete! AFLA ce acuze ii aduce Cornel Gales prezentatoarei tv Ioana Maria Moldovan si care e MOTIVUL

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Cornel Gales a aflat cu stupoare ca tatal sau a murit in urma cu 6 luni. Moratea tatalui sau a fost tinuta secret de fratele lui COrnel impreuna cu prezentatoarea TV Ioana Moldovan.

"In momentul in care aceasta concubina a intrat cu picioarele in familia parintilor mei si din momentul ala toate lucrurile s-au derulat foarte rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an inaintea mortii mamei mele. As indrazni sa intreb pe fratele meu si concubina Ioana Moldovan, daca tatal meu este inmormantat aici, daca a fost inmormantat crestineste in luna decembrie, daca i s-a aprins o lumanare.

De ce nu am fost informat in luna decembrie cu orice.

Chiar daca relatiile au fost mai reci intre noi de la moartea mamei. De ce tatal meu imediat dupa ce le-am cedat succesiunea apartamentului a fost evacuat si mutat la tara in conditii precare, de ce s-a vandut apartamentl cu 100.000 de euro, de ce iei au cumparat imediat un apartament de lux, de ce tatal meu s-a imbolnavit subit la tara in conditiile alea grele si a fost mutat la un azil in Bucuresti.
De ce nu am fost anuntat ca a murit tatal meu.  Cum de aceasta concubina a fratelui meu poate sa aiba atatea fete. Cum a putut sa se reintoarca in studioul ei si sa continue acele emisiuni."
, a declarat revoltat Cornel Gales la WOWbiz.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.