Scandal monstru în familia Lis! Oana Lis, dupa ce i-a pus tuica la vanzare: ”De ce te superi ca o "marit”? Vrei sa o tinem pentru înmormantare?”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2017, 09:36

Scandal urias în familia Lis. Viorel e furios pe Oana dupa ce aceasta i-a pus la vanzare, pe un site de profil, tuica.

Cei doi au venit în direct, la WOWbiz, unde au vorbit despre problemele cu care se confrunta în aceasta perioada.
”Ţuica este de calitate superioara. A fost realizata în Zarnesti, iar fructele au fost culese chiar de fostul edil al Capitalei. Cel mai bine ar sta pe o masa de nuntas.”, acesta a fost anuntul postat de Oana Lis, ce a declansat scandalul.
”Da, vreau sa o vand rapid.

Mi-am pastrat si eu vreo patru litri, ca mai beau din cand în cand, dar beau si sampanie, vin.Eu nu înteleg de ce se supara. Aveam nevoie de bani si am zis sa nu duc aur la amanet. E mai ieftin sa o vand. Oricum aveam mai multa si ocupa si spatiu. Îi place fiarta cu piper, cu scortisoara. Nu stiu de ce s-a suparat. E la mine în casa tuica, deci e a mea.
Apartamentul e pe numele meu. Mai am de vandut si niste tablouri. Pretul la tuica e negociabil, 15, 20 de lei. ”, a mai spus Oana Lis.


”Tu tot timpul gasesti un motiv sa vii sa te certi. Eu nu beau de obicei, însa mai vine vreun musafir.  Se pricepe la de astea.”, s-a plans Viorel, în timp ce Oana i-a zis ”De ce te superi? Vrei sa o tinem pentru înmormantarea ta?”
”Nu-i umblu în lucruri.
Ce, vrei sa vand chilotii?”, a spus Viorel, care a mai precizat ca Oana a vandut si o verigheta.
”Eu stau în centrul Bucurestiului si am nevoie sa cheltui. Am nevoie de niste haine. Cheltui si eu si îi dau si Viorel cateva milioane ca sa joace.”, a spus Oana, în timp ce Viorel a completat-o: ”Ea nu pune bani la banca, ea pune la mallul asta, la mallul asta.
Bunica-sa cu trei milioane pensie are 30 de milioane la banca. Nu ne certam pe barbati. Ea calca stramb, dar cu pantofii.”, a mai spus fostul edil al Capitalei.

Incident teribil în platoul emisiunii WOWbiz, unde doua persoane au vrut sa cumpere tuica. Atunci, Viorel si-a iesit din minti si i-ar fi strans mana.
”Nu am strans-o eu. Cred ca domnul ala mai voinic. Sunt lucrurile mele.
Mi-a vandut o icoana cu 500 de euro. Pana seara nu mai avea nimic. Am cumparat o canapea de 100 de milioane, dar n-am vazut-o. E lunga, asa, de doi metri, dar e acoperita de haine. Sa veniti sa filmati.”, a mai spus Viorel.
Chiar daca s-au certat teribil, cei doi au acceptat provocarea de a lua parte la un joc. Ce dezvaluiri au facut cei doi, aflati în videoclipul de mai sus!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

















 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.