SCANDAL MONSTRU in lumea boxului: Rudel Obreja si Leonard Doroftei sunt LA CUTITE! Vezi ce si-au spus fata in fata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

Un scandal monstru a izbucnit in sportul romanesc. Rudel Obreja si Leonard Doroftei se dueleaza in declaratii.

Intreg razboiul a pornit dupa ce multiplul campion mondial, Leonard Doroftei, si-a anuntat intentia de a candida la presedintia Federatiei de Box. Actualul presedinte a insinuat ca Doroftei ar fi bolnav si ca s-ar fi dopat la meciul cu Gatti.

"Doroftei a fost diagnosticat in Canada ca avand o anume afectiune medicala. Nu ca a suferit-o in Canada, doar a fost diagnosticat acolo. Nu dau mai multe detalii deocamdata, va veni momentul si pentru asta.
E o afectiune rusinoasa, care explica modul lui de a se comporta"
, a spus Rudel Obreja.

Declaratiile uluitoare ale acestuia nu se opresc aici.

"In 2001, cand a avut loc revansa lui Doroftei cu Balbi la Bucuresti, el era sa moara in vestiar, in baie. A trecut prin niste momente foarte grele, dupa un meci foarte greu. Eu l-am luat cu masina mea si m-am dus, cu claxoane si cu faza lunga, pana la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Am stat acolo toata noaptea cu el, nu am vrut sa plec. Nu am plecat nici in momentul in care a facut RMN, in momentul in care existau radiatii in camera, pentru ca mi-a fost frica sa nu moara. Ii scadea pulsul la 30 sau la 40. Martori sunt Feri Vastag, Adrian Fetecau si sotia lui Doroftei".


Replica nu s-a lasat asteptata, iar Leonard Doroftei a conracarat.


"In ceea ce priveste asa zisa mea problema medicala, eu ii propun un targ: merg la un control la orice spital vrea el, dar as vrea ca el sa mearga la un detector de minciuni, sa ne spuna ce a fost cu coruptia la Beijing si cu Gala Bute! Stie el despre ce vorbesc, daca tot vrea sa vorbim lucruri concrete, nu pe povesti sau lucruri murdare despre familie, sau despre trecutul nostru, ca si eu am memorie!", spune Leonard Doroftei.