SCANDAL MONSTRU in platoul "WOWbiz"! Nicolae Guta: "Cum a putut sa-si paraseasca sotul dupa 17 ani..."

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 22 aug 2021, 14:15

Nicolae Guta a fost pus fata in fata din nou cu fiica sa la WOWbiz.

Nicoleta Guta a vorbit cu fiica sa in direct la wOWbiz. Cei doi s-au confruntat din nou.

" El are dreptul sa faca ce vrea, sa iubeasca pe cine vrea, el este tatal meu si nu as putea sa ii reprosez nimic. Eu cred ca omul care iubeste nu trebuie sa fie condamnat. El stie mai bine cine trebuie si cine poate sa ii fie alaturi. Daca mai vine inca un frate sau o surioara, eu ma bucur.

Eu nu ii reprosez nimic. 
Nu vreau sa mai rascolim trecutul, stie toata lumea de ce ne-am certat si de ce nu ne mai vorbim. Acum sunt cu acelasi barbat pentru care m-am despartit dar imi lipsesc copiii. 

Probleme financiare nu am avut deocamdata pentru ca am mai avut de cantat. Eu m-as intoarce acasa dar sa nu ma mai impac cu omul cu care am fost.
Ma simt o femeie implinita si fericita acum
", a spus Nicolae Guta la WOWbiz.

" Eu in viata asta nu m-am putut stabili cu nicio femeie. Motivul pentru care eu nu m-am stabilit cu nicio femeie a fost in primul rand Nicoleta, Marian, Nicu si Dana, pentru ca ei au fost primii mei copii. Intre mine si mama ei au fost niste rafuieli mari. Ea cum a putut sa isi paraseasca sotul ei dupa 17 zile, a avut un copil crescut de noi si a fost educat de noi", i-a reprosat Nicolae Guta fiicei
sale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei