SCANDAL MONSTRU intr-un CUPLU CELEBRU DE ACTORI de la Hollywood!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:43

Publicatia americana In Touch a dezvaluit intr-un material ca un celebru cuplu de la Hollywwod, proaspat casatoriti, au probleme serioase.

Sotul frumoasei actrite Natalie Portman, coregraful Benjamin Millepied nu este deloc incantat ca sotia lui va juca intr-un nou film alaturi de fostul ei iubit, ctorul Rodrigo Santoro. Benjamin, in varsta de 35 de ani si Natalie de 31 de ani s-au casatorit in august anul trecut si au impreuna un baietel. Cand acesta a descoperit ca Natalie l-a propus pe Rodrigo ca si actor in productie, s-a ingalbenit, a marturisit un apropiat al cuplului.


Cei doi s-au intalnit pentru prima data pe platourile de filmare ale productiei Lebada Neagra. Natalie si Benjamin se cearta pe acest subiect de saptamani intregi si sunt foarte incordati pentru ca el nu se astepta la asa ceva.Productia va incepe in primavara, iar cei doi fosti iubiti vor petrece destul timp impreuna. Ei au fost impreuna cateva luni in 2009.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.