Scandal monstru intre Anca, sotia lui Leo de la Strehaia, si sora acestuia! "Te-a lasat barbatu' de proasta ce esti!" Vezi ce alte cuvinte dure si-au mai aruncat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:13

Un scandal monstru a izbucnit ieri seara la WOWbiz intre Olga si Anca, sora, respectiv sotia lui Leo de la Strehaia.

Anca, sotia lui Leo de la Strehaia a acceptat sa intre in direct la Wowbiz pentru a-si lamuri socotelile cu sotul ei. In momentul in care a auzit-o vorbind pe Olga, sora acestuia, si-a iesit complet din minti. S-a ridicat de pe canapea si a spus ca nu mai vrea sa intre in direct. Se pare ca raca dintre cele doua este mai veche.

"Eu nu vreau sa vorbesc cu tine.

Daca intra ea, eu nu mai intru. Eu vreau sa vorbesc cu barbatul meu, nu cu tine! Te-a lasat barbatu' de proasta ce esti! Cand am stat langa frate-su la spital mi-a dat o palma. Sa o dea afara, sa o scoata de acolo", a spus nervoasa Anca.

"Sa explice de barbatu-su. Vorbeste prea mult si se baga in toate treburile. Il imbarliga pe Leo. Ia vorbe de colo, le pune acolo", a adaugat femeia.


Vedeti intreaga confruntare pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”