Scandal monstru intre doua Razboinice la Survivor Romania 2021:"Tu, nebuno, zi mersi ca iti fac curat! O iau la bataie daca mai face asa..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 18:50
Maria Chitu si Vera Miron, primul razboi in echipa Razboinicilor

Doua Razboinice de la Survivor Romania 2021 s-au certat ca la usa cortului in tabara, in vazul tuturor coechipierilor folosind si un limbaj destul de colorat.

Scandalul intre cele doua Razboinice pare sa ramana celebru in istoria Survivor Romania 2021. La nici doua saptamani de cand au intrat in competitie, doua dintre concurente au si inceput sa se certe, iar limbajul folosit nu a fost unul tocmai ortodox. Mai exact cele care au avut ceva de impartit au fost Vera Miron si Maria Chitu. Cea care a dezlantuit Iadul in tabara Razoinicilor este Vera Miron care pare ca are ceva impotriva Mariei deoarece nu isi face curat.

Razboinica a fost extrem de acida la adresa coechipierei sale si a folosit si cateva cuvinte dure cand a inceput sa o certe:" "Tu, nebuno, zi mersi ca iti fac curat...Uite ce ai facut acolo! Nu, deci o iau la bataie daca mai face asa. O bat, sa mor eu de nu o bat. Nu stiu de ce a venit la Survivor..." Dupa cearta celor doua, Maria a motivat ca tot ce voia era sa se relaxeze putin, iar Vera a venit peste ea!

Scandal ca la usa cortului la Survivor Romania intre doua Razboinice

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta la Survivor Romania 2021. Un concurent este eliminat din competitie:"Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi!"

Daca la inceput lucrurile pareau extrem de calme intre cele doua avand in vedere faptul sunt si noi in competitia Survivor Romania 2021, iata ca acum, poate, si din cauza conditiilor din camp, ele nefiind obisnuite, au rabufnit.

Vera Miron si Maria Chitu au intrat in urma cu o saptamana in competitia Survivor Romania 2021. Ambele au venit cu forte proaspete si chiar au demonstrat inca de la primul traseu ca pot sa se adapteze bine si sa faca fata unor provocari foarte mari din punct de vedere sportiv. Chiar Daniel Pavel marturisea la acea data ca traseul pe care ele au intrat este unul din cele mai grele de pana acum de la Survivor Romania 2021. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Vera Miron de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Vera Miron de la Survivor Romania 2021 se scalda in lux! Noua concurenta de la Razboinici e pasionata de ceasuri de zeci de mii de euro si masini exclusiviste

Vera Miron este mama unui baietel de sapte ani pe nume Lucas pe care il are cu fostul sot. Cat timp ea va fi in competitia Survivor Romania 2021, mama ei va fi cea care va avea grija de micutul Lucas.Razboinica este prietena buna cu Ana Porgras, insa cele doua nu au avut ocazia sa se confrunte pe traseu la Survivor Romania 2021 deoarece fosta Faimoasa tocmai a parasit competitia.

In schimb, Vera spune ca este pregatita sa faca fata conditiilor vitrege din jungla dominicana si nu se sperie atat de usor. Mai mult, cel care a motivat-o sa mearga in competitie este chiar fiul ei.

Cine este Maria Chitu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum a ajuns Razboinica Maria Chitu de la dansurile latino la Survivor Romania 2021. Cine este tanara care a avut curajul sa-l sfideze pe Jador

Tanara Maria Chitu in varsta de 20 de ani este pasionata de dansurile latino pe care le practica la de la varsta de 15 ani. Maria, proaspat intrata in competitia Survivor Romania 2021 a reusit sa aduca de la prima intrare pe traseu un punct pentru Razboinici, iar curajul de a-l confrunta pe Jador, l-a uimit pana si pe Faimos care i-a spus atunci cand a fost prezentata de Daniel Pavel sa nu-si faca iluzii ca va castiga vreodata:"Obisnuieste-te sa pierzi!", a fost replica lui Jador cand a vazut-o pe Maria.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.