Scandal monstru intre iubita lui Marcel Toader si familia Tapota! Mirela isi acuza fostul sot ca a batut-o, iar el ii bate obrazul a fugit cu costumele populare!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 13 oct 2020, 17:15

Mirela Constantin, iubita lui Marcel Toader, l-a acuzat pe Ciprian Tapota, fostul ei sot, ca a batut-o.

Ciprian Tapota a venit la emisiune impreuna cu parintii lui. Cei trei au demontat toate acuzatiile pe care Mirela le-a facut vizavi de familia lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Ruptura dintre noi s-a produs inainte de separare. Nu mai era acelasi om. Era mult mai calda, apropae de mine.

In ultima perioada a fost mai rece si cu baiatul nostru. Ea a plecat in martie de acasa. Incepuse sa se transforme cu 3 luni inainte. Nu stiu ce s-a intamplat in viata ei. Iau in considerare si adulterul. Eu am intrebat-o daca mai exista cineva intre noi, dar ea nu a vrut sa imi spuna. A fost un soc pentru mine, nu am inteles de ce nu mai simte nimic pentru mine.
Dupa ce a plecat de acasa, m-au sunat niste prieteni sa imi spuna ca ea a avut niste intalniri cu niste domni. Probabil, faptul ca avea un copil a speriat-o. Si-a dorit dintr-o data sa fie libera. Si-a dorit alta viata, fara obligatii, fara s-o intrebe cineva unde pleaca si de cand vine. Si-a dorit lumea asta a mondenului."
, a spus Ciprian Tapota.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.