Scandal monstru intre Ligi si Mocanu, in casa "Puterea dragostei"! Mocanu sustine ca tanara s-ar fi intalnit cu alti barbati din afara casei!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 20:00
video Foto(4)

Iata pana unde a ajuns cearta celor doi si ce detalii neasteptate au iesit la iveala!

Mocanu a lansat acuzatii grave la adresa Ligiei, despre presupuse idile ale acesteia cu alti barbati din afara casei "Puterea dragostei".

Casa "Puterea dragostei" cutremurata de un nou scandal intre concurenti. Cearta s-a iscat intre Mocanu si Ligi, din cauza unor asa-zise idile dintre concurenta si alti barbati din Turcia. Mocanu a pus-o la zid pe Ligi pe motiv că s-ar fi întâlnit în afara casei cu alți bărbați din Turcia, dar și cu...Bogdan.


"Unde sunt turcii de care tu vorbești? Adu site-urile în care apar și apoi mai discutăm!", a spus Ligi.

Dacă sunt bun o dată de două ori și vă demonstrez că sunteți niște mincinoase...Am și filmulețe. Recunoaște, te-ai văzut cu Bogdan și te-ai pupat cu el?", a zis Mocanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare alaturi de una dintre cele mai talentate si indragite artiste autohtone! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar, la scurt dupa iesirea sa din emisiune!

Citeste si: Manuela de la "Puterea dragostei", asa cum nu ati mai vazut-o pana acum! Iata cum arata pe vremea cand a castigat un titlu de Miss!

Citeste si: Baxter, fostul concurent de la "Puterea dragostei", nu mai arata deloc asa! Iata la ce schimbare radicala de look a recurs tanarul, la scurt timp de la plecarea din emisiune!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.