SCANDAL MONSTRU intre nevasta si amanta! Sotul infidel a incurcat cadourile VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

Viorica si Valentin sunt casatoriti de peste 16 ani.

Mama si sora Vioricai au apelat ingrijorate la ajutorul lui Ernest si al emisiunii “ Ochii din umbra ”. Aveau banuiala ca se petrece ceva rau in casnicia Viorica, iar Valentin, sotul ei, li se parea absent si nepasator la problemele familiei sale. Cuplul are impreuna doi copii, de 15, respective 16 ani. Valentin a muncit o perioada de timp in Spania, iar cu banii castigati a ridicat o casa si o gospodarie pentru Viorica si copii.


S-a reintors in Romania dupa ce nu a mai putut gasi nimic de lucru in Spania. Banii s-au dus in schimb repede fara ca Valentin si Viorica sa apuce sa pun ape picioare o afacere care sa le asigure traiul zilnic. Datoriile s-au tot acumulat, iar tensiunile au aparut intre cei doi soti.

Dincolo de infatisarea de sot harnic si preocupat pe care Valentin incerca sa il afiseze, se ascundea o realitate cruda.
Valentin isi insela sotia cu o femeie mult mai tanara. Era foarte atent si tandru cu amanta lui si voia sa divorteze de Viorica, dar numai dupa ce ar fi trecut casa si alte bunuri doar pe numele lui.