Scandal monstru intre primarul demis al comunei Castelu si consilierii locali din opozitie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:24

22 de familii risca sa fie evacuate din locuinte, insa alesii nu se pun de acord cum sa-i ajute. Iar asta, din cauza rivalitatii cu fostul edil. Spiritele s-au incins cand oamenii au sarit la gatul politicienilor in mijlocul strazii.

Pana la razboi s-a ajuns! Ulitele pline de noroi sunt camp de lupta! De-o parte, edilul demis al comunei, actual consilier si doamna cu mana de fier a comunei. De cealalta, consilierii de neinduplecat ai opozitiei.

Unii impotriva altora, politicienii sunt toti o apa si-un pamant pentru locuitorii comunei. Poate va-ntrebati cum de-a ajuns o comuna linistita, pe ditamai butoiul cu pulbere. Ei bine, blocurile in care acesti oameni locuiesc fara acte inca de la revolutie au fost vandute de primarie unui afacerist italian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramane de vazut daca politicienii din Castelu vor ingropa securea razboiului in favoarea localnicilor.

In caz contrar, dusmania care si-o poarta unii altora, ii va aduce sub cerul liber pe localnicii care trebuie sa paraseasca blocurile sociale.