Scandal monstru intre Ricardo si Alexandru! Iata de la ce anume a plecat totul si ce replici taioase si-au spus cei doi concurenti, care au fost la un pas sa se ia la bataie!

Autor: Daniela Iliuta

Ricardo si Alexandru au iscat un scandal de proportii in casa baietilor si au fost cu greu calmati de catre ceilalti concurenti.

Desi nimic nu avea sa prevesteasca o cearta in casa baietilor astazi, dupa momentul inedit in care Viorela si-a facut aparitia in rochie de mireasa, surprinzandu-i pe toti concurentii, Ricardo si Alexandru au iscat un scandal de proportii in casa "Puterea dragostei".


Cel care a pornit cearta a a fost Alexandru, care a lansat o jignire urata la adresa lui Ricardo.
"Ai carne de mici pe fata! Urechea aia zici ca e parizer prajit la tigaie!", a spus Alexandru.

Nici Ricardo nu s-a lasat mai prejos si a raspuns cu aceeasi moneda. Acesta a cedat nervos si a incercat sa il puna la punct pe adversarul lui!
"Si tu ai dintii galbeni ca...! Parca zici ca ai zece boli! Ia gata cu glumele ca ma enervezi si ma ridic de aici!", a spus Ricardo.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.