Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2024, 18:00
julia si roberta casa iubirii Foto(4)

Julia si Roberta, cearta apriga

Sursa: Captură KANAL D

Roberta și Julia, din nou la cuțite! Cele două concurente și-au spus replici acide! Aflați cum a reacționat Sebastian și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi momente spectaculoase, de întâmplări inedite, de noi provocări de senzație, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. Roberta și Sebastian s-au apropiat treptat și au încercat să formeze un cuplu, însă după doar câteva săptămâni de relație aceștia au hotărât să pună capăt poveștii lor de iubire. Momentul în care concurentul și-a îndreptat atenția către Julia a fost picătură care a umplut paharul și care a determinat-o pe Roberta să pună punct relației sale cu Sebastian.

Scandal de proporții între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată și plină de certuri în casa fetelor, acolo unde Sebastian a mers în vizită și a declanșat un conflict cumplit între Roberta și Julia, care și-au spus replici acide. Deși Sebastian a încercat să calmeze spiritele cele două concurente au continuat seria înțepăturilor și jignirilor.

Citește și: Roberta, primele declarații după despărțirea de Sebastian. Motivul pentru care acesta a decis să pună punct relației

Deranjată de apropierile dintre Julia și Sebastian, Roberta a subliniat că cei doi fac doar materiale împreună și nu au de fapt nicio altă legătură. Pe de altă parte, Julia a încercat să se apere și a venit cu replici aprige, pentru a o pune la punct pe rivală ei.

Sebastian: Alexandra, te-a montat bine Roberta, nu? Ce școală au în ele, frate!

Roberta: Tot tu care vrei să faci materiale cu Julia?

Julia: Ai venit să faci materiale cu mine! Hai în grădina să le facem! Acum te iei de mine că ce? Ți se pare că am făcut eu ce, Roberta? Atâta poți tu! Să zici că omul asta s-a cerut să facă materiale cu mine!

Roberta: Nu vezi ce ironie ai! Eu știu mai bine! Stai în banca ta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Roberta și Julia, din nou la cuțite! Cele două concurente și-au spus replici acide

După despărțirea de Sebastian, Roberta s-a revoltat împotriva Juliei și a acuzat-o că o interesează să apară doar în materiale alături de fostul ei iubit. Pe de altă parte, Julia a încercat să explice situația și să o pună la punct pe Roberta. Concurență a lansat replici aprige și chiar jignitoare și a declanșat un conflict de proporții în casa fetelor.

Citește și: Apropriere suspectă între Julia și Sebastian! „Cred că o să primiți un date”. Concurenții intră la bănuieli

Sebastian: Roberta, lasă-mă că mă enervezi!

Roberta: Dacă tu stai la masă cu Julia, eu ce vrei să fac?

Julia: Măi fată ce ai cu mine? Ești pe altă planetă! Mă enervezi! Nu sunt nici proastă, nici cum mă vezi tu, nici inferioară ție! Niciodată în viața ta! Și să-mi spui tu mie că eu sunt bună doar de materiale stai cuminte că nu îți dau ce vrei! Eu știu ce îți dorești tu de la emisiunea asta!

Roberta: Nu îmi bat capul!

Julia: N-ai cuvinte dragă mea!

Roberta: Te rog frumos să faci pași!

Julia: Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!