Scandal monstru la alegerile pentru presedintia PDL Targoviste! Ce a facut fostul primar al orasului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 14:25

Ca pe vremea Inchizitiei! Alegerile pentru presedintia PDL Targoviste s-au lasat cu un scandal monstru si cu dosare penale.

Care a fost marul discordiei? Cativa membri de partid ai organizatiei PDL Targoviste au sarit ca arsi cand i-au vazut in zona pe primarul orasului, Gabriel Boriga si pe deputatul Florin Popescu.

Intregul scandal ar fi pornit de la faptul ca primarul, fost membru PDL, a incercat sa intre in teatrul unde urmau sa se tina alegerile organizatiei, fara sa fie invitat. Si deputatul PDL Florin Popescu a avut parte de o surpriza...

Chiar daca s-a aflat pe lista invitatilor! Dupa ce veti vedea imaginile o sa intelegeti de ce a fost nevoie de interventia fortelor de ordine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.