Scandal monstru la gradinita, chiar sub ochii copiilor! Educatoare acuzata ca face educatie sexuala micutilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:11

Parintii micutilor sustin ca doamna platita sa aiba grija de cei mici le face deja educatie sexuala, dar uita sa-i supravegheze! Si sa nu credeti ca educatoarea a ramas datoare! Avem imagini incredibile filmate de parinti!

Asistati la un scandal-monstru intre doua femei: una este mama, alta educatoare, dar niciuna nu se abtine de la tipete si injuraturi, desi sunt intr-o gradinita plina de copii!

Si ce vedeti in imagini este doar o mica parte din razboiul deschis pe care aceste femei care au copii de gradinita l-au declarat educatoarei din sat- spun ca e vulgara si, mai grav, ca ii invata lucruri nepotrivite pe cei mici: „in timpul orelor de curs, in loc sa invatam copiii de 3-4 ani poezii, cantecele, doamna educatoare face educatie sexologica cu copiii, ii invata ce e un

prezervativ, pe unde vin copiii si asa mai departe”.

Pe langa pasiunea de nestavilit pentru anatomie, dascalul ar mai avea o problema: cu barbatii, spun tot mamicile: „Doamna vorbeste aberatii, le povesteste despre domnul Jimmy, ca are un barbat cu care se intalneste, le zice cand vine microbuzul lui Jimmy, cand trebuie sa plece.”

Ba, mai mult, „ se duce cu tava la magazin, iese din gradinita, se duce sa serveasca barbatii cu prajituri si bere, trage de barbati in timpul gradintei, pai ma deranjeaza, doamna!”

La

toate acuzatiile, parintii mai adauga una, poate cea mai grava: neglijenta. Mamicile povestesc, indignate, ca micutii lor au fost la un pas de tragedie, din cauza celei care trebuia sa fie pentru ei o a doua mama: „baietelul meu a cazut cu gurita intr-un cactus, doamna era la magazin.  El s-a suit pe pervaz sa se uite dupa ea, a alunecat de pe scaun si a cazut cu gurita in cactus.”

In plus, „fetita mea a venit acasa spunandu-mi sa-i dau un cutit, sa-si scoata un bat din burtica, deoarece doamna i-a spus ca a fost rea, si ca trebuie eliminat batul din burtica cu un cutit.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acuzatiile curg la nesfarsit: „ea vine si se spala pe dinti, pe corp, de multe ori am gasit-o batand la usa, iese uda, dar este normal?”

Educatoarea se apara: „ Sunt niste minciuni spuse in mod intentionat care

vor sa discrediteze imaginea noastra, a cadrelor didactice!”.

Am gasit-o pe educatoare la gradinita, in slapi si in fusta scurta. Cu zambetul pe buze, de parca nimic nu s-ar fi intamplat, dascalul se scutura de toate acuzatiile: spune ca iubeste copiii si ca parintii nu o plac pentru ca s-a opus inchiderii gradinitei, nicidecum c-ar avea o purtare nedemna de-un cadru didactic: „Nu este nimic adevarat, si daca s-a intamplat o singura data sa plec sa cumpar, tot pentru copii, va dati seama, mi-am  lasat in permanenta o mamica cu ei in clasa, niciodata nu au ramas

singuri!”

In plin scandal, Inspectoratul Scolar Judetean a pornit o ancheta:„ am incercat sa port un dialog cu doamna educatoare care era in sala de grupa, unde se aflau 4 prescolari, care nu aveau niciun obiect de joaca, nicio carte, niciun instrument de scris. A motivat ca este de dimineata, dar era 10 si jumatate ”, afirma  Balosu Elena, Inspector ISJ Constanta.
Inspectorii incearca sa afle acum daca femeia acuzata de parinti a participat pana acum la vreun curs special organizat pentru cadrele didactice, insa, nu au deocamdata un raspuns.

Asteapta rezultatul testarii psihologice.

Daca acuzatiile parintilor se vor dovedi, educatoarea si-ar putea pierde dreptul de a mai profesa vreodata. Pana la un rezultat al anchetei, aceasta a inaintat o cerere de concediu fara plata. In locul ei, la gradinita, a fost adus un alt cadru didactic.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.