SCANDAL MONSTRU la o biserica din Satu Mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 00:45

Preoteasa, motiv de cearta intre sateni!

Cel care s-a prabusit, fara puteri, este unul dintre localnicii veniti glont in fata primariei ca sa-si faca dreptate. Zeci de oameni s-au facut foc si para dupa ce au aflat ca ar putea ramane fara doctorita care i-a ingrijit, ca o mama, vreme de 37 de ani. Marul discordiei este chiar preoteasa, scolita si ea intr-ale medicinei, si care ar vrea sa ia locul celeilalte. Asta dupa ce doctoritei care si-a facut un nume in localitate, primaria n-ar fi vrut sa-i prelungeasca, pentru cabinet, contractul de chirie.
Acuzatiile nu se opresc aici.

Nici vorba de asa ceva, sustine preoteasa, care tine sa ne asigure ca nu are culoare politica. Tot ce vrea e sa faca bine. In schimb, oamenii tipa ca din gura de sarpe ca nici pe ea, si nici in sotul ei, preotul satului, nu-i vad cu ochi buni. Sa nu credeti ca apele s-au linistit! Barbatul care nu mai avea mult si era linsat de multime e consilier local.
Oamenii il acuza ca nu le apara interesele si ca ar fi votat impotriva deciziei ca doctorita sa isi pastreze locul de munca.

Luat la rost de localnici, primarul se apara si sustine ca el nu are niciun interes sa o dea afara pe doctorita. Dimpotriva, ar fi anuntat-o ca-i expira contractual de comodat, iar femeii nu i-ar fi pasat. Ca sa puna capat rascoalei, primarul a venit cu o solutie.
Comuna va avea dou medici: vechea doctorita si preoteasa, astfel ca oamenii vor putea alege dupa bunul plac cine sa aiba grija de ei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.