Scandal MONSTRU la un bloc din Capitala! Locatarii si administratorul sunt LA CUTITE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 10:30

Scandalul a inceput in urma cu 9 ani, atunci cand in bloc a aparut un nou administrator. Oamenii spun ca facturile de la intretinere erau umflate de acesta in mod nejustificat.

Nu este singura nemultumire a locatarilor. Acest barbat, de exemplu, sustine ca a fost evacuat din bloc in mod ilegal. Omul recunoaste ca acumulase o datorie la intretinere, numai ca intre timp a achitat-o. Chiar si asa, fostul administrator nu i-a mai recunoscut chitanta.

Asa se face ca omul nostru a fost aruncat din bloc peste noapte. Degeaba a mers in instanta pentru a-si recastiga casa. Acum, el, sotia si copilul sau sunt chiriasi intr-un apartament din Capitala.


Aceasta femeie sustine ca a fost chiar lovita de catre oamenii fostului administrator. Noi l-am contactat telefonic pe fostul administrator al blocului, omul pe care mai multi locatari il acuza ca i-ar fi pacalit.

Cum fostul administrator refuza dialogul si e de negasit, locatarii cer socoteala fostilor lui angajati, adica cei care erau impreuna cu el in fruntea Asociatiei de Locatari pe acea vreme. Oamenii spun ca fosta casiera colabora cu fostul administratorul in afacerile lor "necurate".