Scandal pe terasa unui restaurant din Iasi! Trei barbati s-au luat la bataie din cauza mancarii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 19:10

Scandalul monstru facut de trei barbati in restaurantul in care comandasera mancare pare unul desprins din filmele de comedie.

 Numai ca la ei, rasul s-a transformat in plans! Nu de alta, dar cei trei indivizi mai mut bauti, decat infometati au sfarsit batuti bine si cu hainele rupte dupa o rafuiala cu paznicii localului.

Si totusi, nimic nu pare sa-l determine pe acest client nemultumit sa se lipseasca de mancare. Ca doar n-a dat banii degeaba!

Imediat, la locul incidentului a ajuns si o ambulanta. Cat timp unul dintre clientii suparati a primit ingrijiri medicale, ce sa vezi, a sosit si comanda!

Ce l-a determinat pe omul nostru sa renunte la mancare? Greu de spus. Circul
i-a lasat masca pe cei care se afla in local in momentul scandalului. Pana la urma, bietii oameni nu au mai apucat sa savureze nimic din ce-au comandat. Au sfarsit aventura la spital.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.