Scandal sexual la o primarie din judetul Dolj. N-o sa-ti vina sa crezi cine sunt protagonistii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:34

Povestea de amor interzis, conturata de Constantin Tzurlea, ar fi inceput pe cand consilier local fiind, i-ar fi picat cu tronc edilului, sustine el.

Un an si 10 luni ar fi indurat supliciul la care ar fi fost supus. Omul sustine ca deseori primea amenintari ca, daca nu-i face primarului treaba rusinoasa, la auzul careia orice doamna sfioasa ar rosi pe loc, isi pierde scaunul de consilier.

Dupa cuvintele cheie, omul ne spune ca stia ce groaza il asteapta. Ba mai mult, primarul ar fi avut si un fetis. Il chema la datorie in fiecare marti- devenita zi obligatorie si din cand in cand, vinerea sau sambata.

Iar daca nu venea, sustine barbatul, edilul il pandea ba pe la porti, ba prin campul de lubenite, ca sa-l aduca vrand-nevrand la primarie.

Apoi, ca sa-l necajeasca, omul sustine ca unul dintre oamenii edilului ii ungea bicicleta cu vaselina. Primarul se jura ca nimic nu e adevarat. Fostul consilier local ar fi inventat totul, suparat ca a fost pensionat anticipat. In apararea lui sare si fiul care spune ca tatal sau are nu doar sotie, ci si amanta.

Nicidecum pofte pentru barbati.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat, omul sustine ca nu s-a dus la politie. E convis ca organul legii este mana-n mana cu primarul si ca nu are rost.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.