Scandal socant intr-o scoala din Vaslui! Ce i-a facut o directoare unui profesor care i-a fost iubit

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Un scandal cat o scoala de mare e intr-o localitate, vasluiana, unde pacea si armonia domneau pana mai ieri. De vina sunt cei care ar fi trebuit sa se poarte exemplar, mai ales in preajma copiilor: o directoare de gimnaziu si profesorul de engleza, fosti iubiti ramasi cu politele neplatite.

Dragostea de carte-i una, dar, cand la mijloc e si Cupidon, iese cu scantei! Ea e doamna cu functie, directoare de scoala, el- coleg si profesor de engleza- care i-a ajuns la inima soptindu-i in limba lui Shakespeare. Din indragostiti-lulea, cei doi au ajuns dusmani, in toata regula.

Amorezati pe vremuri, directoarea si subalternul au uitat de clipele frumoase impreuna, dar si de cei din jur.

Dintr-un motiv sau altul, si-au impartit palme in scoala, ba chiar ea l-a atacat cu arma cea mai de pret a unui dascal: "Cu pixul, nu stiu cum am reactionat", povesteste directoarea.

Conflictul s-a lasat cu vanatai si zgarieturi, de ambele parti. Amandoi neaga, insa, ca scandalul ar fi unul pornit din resentimente. Mai exact, pe fostul iubit il cam fura somnul la serviciu. Cum barfa circula mai repede ca fulgerul, conflictul s-a transformat rapid intr-o telenovela, deloc apreciata de "public".


Directoarea a depus plangere la politie. A anexat si un certificat medico-legal, semn ca nu se lasa pana nu-l va vede pedepsit pe cel pe care l-a iubit o data.
##VIDEO128609##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.