Scandal teribil intre Musty, Jador si Sorin in consiliul de nominalizare! De la ce anume a izbucnit disputa celor trei?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2021, 00:18
survivor romania 2021 Foto(6)
Faimosii au fost acuzati de misoginism de catre Razboinici.

In cadrul consiliului de nominalizare din aceasta seara, intre cele doua echipe se vor declansa din nou tensiuni, iar Musty va fi pus la zid!

In cadrul consiliului de nominalizare din aceasta seara de la Survivor Romania 2021, are loc una dintre cele mai mari dispute dintre Faimosi si Razboinci si totul a plecat de la afirmatia lui Musty de acum cateva zile in care Razboinicul spunea ca Faimosii nu isi respecta femeile din echipa si nu le incurajeaza deloc nici in camp si nici pe trasee. De asemenea, Musty a spus acest lucru si intr-un alt consiliu de eliminare, cand l-a vizat direct pe Jador ca nu isi respecta colegele, care nu a inteles exact ce a vrut sa spuna Razboincul la

acea vreme.

Faimosii, acuzati de misoginism de catre Razboinici!

Se pare ca totul a plecat de la un moment petrecut in cadrul primului joc de imunitate al saptamanii, cand intre Faimosi si Razboinci a avut loc o altercatie inaintea unui meci in care mai multi concurenti l-au aratat cu degetul pe Jador ca nu le incurajeaza pe fetele din echipa sa.

Pe de alta parte, Razboincii au spus ca ei nu au fete in echipa, ci adevarate femei, lucru pe care niciodata nu l-a auzit spus din partea Faimosilor la adresa colegelor lor.

In cadrul consiliului de nominalizare din aceasta seara, Sorin a luat cuvantul si a spus clar ca Faimosii sunt cu adevarat misogini, lucru subliniat de altfel, in repetate randuri de Roxana Hapciuc sau de Elena Marin, care s-au plans mai mereu de atitudinea rautacioasa a colegilor lor.

"De treaba asta cu misogini, este cam adevarat... Ca si strategie sunteti doar voi baietii, nu va intereseaza ce fac fetele voastre! Eu le-as numi femei, nu fete pentru ca si pe ale noastre le-ai numit fete si te-am corectat! Sunt femei pentru au dovedit! E un sfat care v-ar ajuta pe voi ca echipa!", a spus Razboinicul Sorin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa Sebastian Chitosca ii da replica lui Sorin si spune ca samanta de scandal a plecat de fapt de la Musty. Fapt ce il va infuria peste masura pe Musty.
"Nu pot sa nu fiu suparat cand ei remarca ceva la noi! Suntem dupa doua luni de competitie si noi avem cinci fete in echipa si sase baieti! Daca eram sase baieti si doua fete si noi dadeam in fete, puteau spune asa ceva despre noi! Dar ei ce vor sa eliminam noi din baieti ca sa castige ei mai mult? Cand eu stiu real vorbind ca

problema la noi e ca fetele lor sunt mai bune decat ale noastre! Musty o cunoaste pe Majda! De la Musty a plecat totul!", a spus Sebastian.

Pe de alta parte, Musty intrigat, nu a intarziat cu raspunsul si i-a spus: "Vai de tine, abia ai ajuns, nu stii nimic..."

In cele din urma, Jador, contrariat de interventia nefasta a adversarilor lor, n-a mai rabdat si a spus raspicat ca pe el nu-l intereseaza parerea Razboincilor si a dorit neaparat ca disputa sa se

incheie si sa isi continue doar ei dezbatarea, deoarece este consiliul Faimosilor.

Citeste si: Jador, replici acide la adresa Roxanei Nemes! "Ma enervezi rau! Te-am votat ca meriti, esti nebuna?" Pana unde va ajunge conflictul Faimosilor!

Citeste si: Faimosii, intrigati de gestul Simonei Hapciuc, de a nu-si lua ramas bun dupa eliminarea de la Survivor Romania! "Este un om rautacios! Are ura in suflet!"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.