Scandal urias! Cum l-a desfiintat Abi Talent pe Alex Velea

Author: B.M.
Actualizat: 01 mar 2024, 09:50
Abi Talent si Alex Velea

Abi Talent si Alex Velea sunt implicati intr-un scandal monstru dupa ce pustiul minune al internetului l-a atacat pe sotul Antoniei.

Abi Talent a postat un mesaj dur pe o retea de socializare in care il face praf pe Alex Velea. Abi ii critica felul de a se imbraca si ii reproseaza lui Velea ca nu face decat sa se foloseasca de imaginea lui Lino Golden.

Iata mesajul lui Abi Talent pentru Alex Velea:

"Pai ba, tu ai 40 de ani, eu am 19. In al doilea rand, porti sosete peste blugi.

A, si n-am nimic cu Lino, sa nu ma intelegeti gresit, dar tre` sa zic ceva ce stie si el. Velea, spune-ne cum nu-i dadeai nici bani de Uber lui Lino pana sa scoata Panamera. Si cand a devenit cunoscut, repede ai zis ca gata, e copilul tau.

"Nu va mai puneti cu mine, copiii mei, ca zic tot. Zic sa nu iti mai faci dread-uri si sa te crezi trapper la varsta ta.

Ai grija de copiii tai, ca sunt frumosi si e pacat de ei sa ajunga sa aiba o mentalitate ca a ta. Si nu te mai baga in clipurile lui Lino cu japca, lasa-l sa le faca singur. Si te saluta tata. Eu fac numar mic de 100k intr-o ora. Voi?", a scris Abi Talent.

Scandalul Abi Talent- Alex Velea: raspunsul lui Alex Velea

Raspunsul lui Alex Velea pentru Abi Talent nu a intarziat sa apara.

Intr-o postare pe Instagram Alex Velea il critica dur pe Abi, numindu-l aritmic, inclut si fandosit.

"Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Tu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a întâmplat. Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă", a scris Alex Velea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sotul Antoniei nu s-a oprit aici si i-a adresat jigniri lui Abi Talent.

"Vino sa iti dau un autograf, nu-ti fa griji. Nu sunt o persoana rea. Doar imi place sa te injosesc. Cu trupul ala de rama cu sexualitate incerta, un capac insemna despartirea de sanatate…si eu nu te urasc in asa hal.

Practic, ti-ai dat singur capacu` atunci cand ai intrat in jocu` asta cu mine.

"Spre deosebire de Laby, zis si Regele Mascaricilor (pa Romania), eu nu ma hranesc din energie negative si nici nu inventez controverse ca sa am atentia oamenilor. IQ-ul scazut plus sfatul noilor amici, baietii din formatie, l-au facut pe garoi sa zica", a scris Alex Velea pe Instagram.

Cine este Abi Talent

Abi Talent a devenit celebru anul trecut dupa lansarea melodiei "Papuci Gucci", care a strans milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp extrem de scurt.

Intr-un interviu el a recunoscut ca a abandonat scoala la varsta de 14 ani si ca are doar 8 clase, insa este mandru de faptul ca acest lucru nu l-a oprit din a face bani.

"Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine", a spus Abi Talent.

In prezent el cere in jur de 4.000 de euro pe concert, iar cotatia lui creste de la o luna la alta.

Alberto Pantic este numele real, din buletin al lui Abi Talent. Cea mai recenta melodie a lui Abi Talent este "Rolex". Lansata la sfarsitul anului trecut, piesa a depasit deja 2.7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Abi Talent- Rolex

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.