Scandal uriaș în Familia Regală! Cum a reacționat regele Felipe al Spaniei, când a aflat că este înșelat de soția lui, regina Letizia! Majestatea sa ar fi fost devastat

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 iun 2024, 16:29

Prin ce situație trec regele Felipe și regina Letizia

Sursa: Captură YouTube The List

Recent, s-a aflat că regina Letizia l-ar fi înșelat pe soțul ei, regele Felipei al Spaniei. Întreaga poveste a fost dezvăluită de într-o operă literară, scrisă de un celebru jurnalist spaniol.

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost profund afectat de aventura extraconjugală a soției sale, regina Letizia, care ar fi avut o relație cu fostul ei cumnat. Conform New York Post, aceste dezvăluiri au fost făcute de jurnalistul Jaime Peñafiel în cartea sa recent lansată, „Tăcerile Letiziei”.

Cum a aflat regele Felipe al Spaniei că este înșelat de regina Letizia

Peñafiel susține că regele Felipe era conștient de infidelitatea soției sale, deoarece gărzile ei de corp trebuiau să raporteze orice mișcare a acesteia. Jurnalistul relatează că gărzile de corp au însoțit-o pe Letizia într-o vizită la New York, unde l-ar fi întâlnit pe presupusul ei amant, pe care îl cunoștea înainte de a se căsători cu Felipe.

„În acea zi a fost însoțită de garda ei de corp, care, fără îndoială, ar fi transmis un raport Ministerului de Interne sau [Palatului] Zarzuela”,  a

scris Peñafiel.

Cartea „Tăcerile Letiziei” detaliază chiar și mesajele secrete ale reginei, dar și călătoriile în New York cu amantul ei. Regina ar fi organizat mai multe întâlniri secrete cu acesta în timp ce regele era informat de gărzile de corp despre fiecare pas pe care îl făcea.

Citește și: Mama Regelui Felipe al Spaniei este internată de urgență în spital! Problemele de sănătate i s-au agravat

„Gărzile de corp care o protejau pe Letizia oriunde și cu oricine mergea aveau obligația de a informa”,  se mai arată în scrierile jurnalistului francez.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Regina Letizia călătorea deseori cu amantul ei 

În „Tăcerile Letiziei”, Jaime Peñafiel afirmă că regina Letizia l-a înșelat în mod repetat pe regele Felipe. Conform cărții, în 2011, gărzile de corp au însoțit-o pe regină și pe presupusul ei amant, Jaime del Burgo, într-o călătorie la New York, informații care ar fi ajuns la urechile regelui.

Aceasta ar fi fost una dintre cele două călătorii ale Letiziei cu del Burgo, fostul soț al surorii ei, cu care ar fi avut o relație înainte ca, în anul 2002, să-l cunoască pe

Felipe.

În noiembrie 2012, în timpul unui zbor de la Madrid la New York, artistul Cristobal Toral s-a întâlnit cu regina Letizia în timp ce călătorea cu presupusul ei amant. Însă, când Toral a trecut pe lângă ea în drum spre baie, regina și-a ascuns fața, ceea ce i-a dat de bănuit.

Citește și: Regina Letizia a Spaniei, testată pentru coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

„Faptul că ea și-a acoperit fața l-a făcut să se îndoiască de cine era, deși cu relativ puțin timp înainte se întâlniseră la Ambasada Spaniei la ONU, unde au discutat, ea spunându-i că avea o mare admirație pentru pictura lui.(...)

Intrigat, a decis să repete călătoria la baie. Când s-a întors din nou la locul său, ea nu numai că și-a acoperit fața, dar s-a întors spre fereastră”,  a mai relatat Jaime Peñafiel, în cartea lui.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.