Scandal uriaș între Alexandra si Maria! "Tu vii să mă arăți pe mine cu degetul când tu ești mai murdară ca mine!" Urmariți o ediție incendiară Puterea dragostei, joi, 13 mai, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 mai 2021, 21:19
alexandra de la Puterea dragostei Foto(5)
Alexandra si Maria, cearta teribila in casa Puterea dragostei.
Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile dintgre Alexandra si Maria ating cote alarmante! Cele doua rivale ajung din nou la cutite!

Desi saptamana a debutat in casa Puterea dragostei intr-o nota mai optimista si mai pasnica, dupa ce in Gala de duminica prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a anuntat ca nu va parasi nimeni emisiunea. 

Inca din editia de marti lucrurile au inceput sa se precipite in casa iubirii, deoarece unii concurenti au revenit la vechile lor frustrari si neintelegeri si au reaprins conflicte mari.

Alexandra si Maria, scandal urias in casa Puterea dragostei!

Desi pareau ca au revenit la sentimente mai bune si incercau pe cat posibil sa se evite in casa Puterea dragostei tocmai pentru a nu se certa, Alexandra si Maria ajung din nou la cutite.

Inca din editia de miercuri, cele doua au inceput sa se jigneasca si sa faca dezvaluiri care nu le fac deloc cinste.

Cea care a iscat noul conflict a fost Maria, care a spus in fata tuturor ca Alexandra are doi iubiti de fapt, unul in Romania si unul in Turcia.

"Are iubit acasa Alexandra! Unul acasa, unul in Turcia!", a spus Maria.

Cearta celor doua va continua si in editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, cand tot Maria pare mai incisiva si reaprinde scanteia razboiului, cu o serie de replici jignitoare la adresa Alexandrei.

Cele doua concurente isi lanseaza reciproc acuzatii grave si rusinoase.

Maria: Persoanele care au luat anumite decizii intr-un moment dat, care nu le fac cinste, care stiu foarte bine ca sunt de toata rusinea, vin aici si bat obrazul!

Alexandra: Pai tu vii sa ma arati pe mine cu degetul, cand esti mai murdara ca mine, despre ce vorbim? Tu ai impresia ca vorbesti cu Mariana, cu Aya, cu Amira?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria: Pot sa te jignesc! Esti mai jos decat Mariana si Aya, crede-ma! Esti mult mai jos!

Mariana, replici dure la adresa lui Comanici!

Tensiunile se vor tine lant in editia de joi in casa Puterea dragostei! Un alt mare conflict va izbucni intre Maria, Comanici, Marinescu si Mariana.
Dupa ce asista la o discutie aprinsa intre Comanici si Maria, Mariana intervine si ii reproseaza fostului ei iubit faptul ca nu stie sa isi impuna punctul de vedere.

"De ce nu i le intorci mai, de ce stai si vorbesti? Ce intrebari, mai, tu vorbesti cand vor altii? Vorbeste cand ai tu chef!", spune Mariana.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 12 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Maria detonează bomba: "Alexandra are iubit acasă!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 11 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Conflict halucinant în casă!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.