Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iun 2024, 22:24

Antoni și Bogdan, tensiuni aprige în Casa iubirii! Iată de la ce anume a pornit conflictul între cei doi concurenți și ce reacții s-au stârnit în platou!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își construiască o relație serioasă, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. În ediția de astăzi, în centrul atenției s-au aflat Antoni și Bogdan, care și-au spus replici dure. Ceartă celor doi concurenți a pornit de la faptul că Bogdan a intervenit în discuția dintre Rebecca și Antoni, în timpul conexiunii.

Antoni și Bogdan, tensiuni aprige în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată, deoarece a izbucnit un scandal de proporții între Antoni și Bogdan. Totul a plecat de la faptul că Bogdan a îndrăznit să intervină în discuția dintre Rebecca și Antoni în timpul unei conexiuni. Rebecca s-a arătat extrem de supărată din cauza atitudinii lui Antoni față de Ștefania, care l-a chemat de curând în camera roșie.


În ediția de astăzi, Rebecca și Antoni au încercat poarte o discuție serioasă despre ceea ce s-a întâmplat în relația lor în ultima vreme, însă la un moment dat Bogdan le-a propus să fie el intermediarul lor în cazul în care ei nu ajung la un consens, fapt ce l-a înfuriat teribil pe Antoni, care a ripostat rapid.

Citește și: Antoni a rămas confuz după reacțiile explozive ale Rebeccăi: „Nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg cum o să se rezolve” Rebecca nu are o explicație pentru comportamentul ei

Andreea Mantea: Vreau să-mi spui ce s-a întâmplat?

Antoni: Am fost deranjat de o glumă într-un moment nepotrivit!

Andreea Mantea: Bogdan, de ce te-ai ridicat?

Bogdan: Pentru că mi s-a părut că mă ia peste picior și nu accept să fiu călcat în picioare, doamna Andreea! Tonul lui și atitudinea pe care a avut-o mi s-au părut cam arogantă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Andreea Mantea: Atitudinea pe care ai avut-o tu, Bogdan, ne-a dus cu gândul spre altceva! Nu spre o comunicare, nu spre un dialog mai apropiat! Ci spre ceva ce se pedepsește! Și văd situația asta că pe una gravă pentru că tocmai din partea ta nu m-aș fi așteptat la așa ceva!

Bogdan: M-am ridicat că să stăm la același nivel pentru că mi s-a părut că se pune în față mea că și cum să mă intimideze sau să mă emoționeze în vreun fel anume! Nu cu un scop anume sau să mă

ridic agresiv de a-i face ceva oricum!

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!”

În ciuda faptului că Bogdan a încercat să explice gestul lui de a interveni în discuția iscată între Antoni și Rebecca, toți concurenții l-au blamat și i-au reproșat că s-a amestecat în conversația celor doi parteneri. Andreea Mantea i-a subliniat de asemenea lui Bogdan că a greșit față de colegii săi și n-ar fi trebuit să intervină.

Citește și: Antoni o dă peste cap pe Ștefania în camera roșie! Ce dezvăluire i-a făcut despre Cosmin: „Am avut eu niște îndoieli, dar nu pot...”

Andreea Mantea: Bogdan, având în vedere că e vorba de ține, vei scapă de dată asta cu un avertisment!

Antoni: Putem conviețui, doamna Andreea, în condițiile în care putem să discutăm normal! Un dialog normal!

Andreea Mante: Mă bucur!

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?