Scandal uriaș între Dana Roba și fosta soacră, în sala de judecată: „Nu m-a ajutat cu 5 lei”. Ce acuzații și-au adus cele două

Autor: Diana Bostan

Dana Roba și mama lui Daniel Balaciu s-au întâlnit în sala de judecată

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

În urmă cu o zi, Dana Roba, cunoscuta make-up artistă, și fosta sa soacră, s-au întâlnit în fața instanței în cadrul unui proces inițiat de mama lui Daniel Balaciu.

Dana Roba și mama lui Daniel Balaciu au avut o confruntare aprinsă în sala de judecată, unde și-au aruncat acuzații reciproce și s-au acuzat de minciuni. Conform declarațiilor făcute de Dana Roba pentru Spynews, mama lui Daniel Balaciu dorește să-și ia nepoțelele la ea.

Citește și: Soțul Danei Roba, condamnat la ani grei de închisoare! Daunele uriașe pe care Daniel Balaciu trebuie să le plătească

Dana Roba și mama lui Daniel Balaciu și-au aruncat vorbe grele în sala de judecată

Conflictul dintre Dana Roba și fosta ei soacră a escaladat în momentul în care mama lui Daniel Balaciu a decis să deschidă un proces pentru a obține permisiunea de a-și lua nepoțelele la ea. Dana Roba se opune categoric acestei cereri, mai ales după ce a trecut printr-o experiență traumatizantă cu un an în urmă, când soțul ei a atacat-o violent.

Citește și: Dana Roba, față în față cu fostul soț. Ce a întrebat-o Daniel Balaciu pe make-up artistă în sala de judecată: „Astăzi au fost cele zece întrebări”

La prima înfățișare din acest proces, care a avut loc cu două zile în urmă, tensiunile dintre Dana Roba și Rosa au atins cote maxime. În timpul audierilor, cele două și-au adresat cuvinte dure și s-au acuzat reciproc de minciuni.

Procesul, la care au fost prezenți și martori, a fost amânat pentru a permite judecătorilor să analizeze toate dovezile prezentate de ambele părți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

"Am fost astăzi la proces cu Rosa, fosta mea soacră, vrea să vadă fetele. Ea care nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea, de când a vrut fiul ei să mă omoare, acum vrea să vadă fetele. A fost interogatoriul atât al meu, cât și al ei, au fost prezenți martorii, s-a stabilit ca până în august să se analizeze toate CD-urile, tot ce am depus eu și ce au depus.

Am stat față în față cu ea la judecătorie", a declarat Dana Roba, pentru Spynews.

Mama lui Daniel Balaciu susține că aceștia trăiau din pensia ei 

În timpul procesului, avocata Danei Roba ar fi întrebat-o pe Rosa dacă recunoaște că Dana a fost singura sursă de venit a familiei. Aceasta negat, susținând că trăiau din pensia ei și a soțului său, notează sursa menționată anterior.

De asemenea, mama lui Daniel Balaciu ar fi afirmat că locuința familiei a fost cumpărată de ea și soțul ei, ceea ce Dana Roba contestă vehement.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

"Ea mi-a zis că nu îmi e frică de Dumnezeu să mint, dar ea minte. A întrebat-o avocata dacă recunoaște că eu eram singura sursă de venit a familiei și ea a zis că nu, că din banii lor de pensie am reușit eu să întrețin doi copii și că ne-au cumpărat casă. Niște mincinoși. Eu lupt până în pânzele albe pentru copiii mei. Acum socrii merg să facă o cerere la Protecția Copilului să vină și să vadă în ce condiții pot să le crească pe fete în casa lor", a mai adăugat Dana Roba pentru Spynews.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!