Scandal uriaș între Julia și Roberta! „Am ajuns să mi se dea coate”. Aflați de la ce a pornit totul în „Casa iubirii” joi, 1 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia și Roberta ajung din nou la cuțite după ce una dintre ele a fost agresivă.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia ajunge să se certe iar cu Roberta după ce aceasta ar fi avut un gest agresiv față de ea, și anume ar fi intrat intenționat cu umărul în ea ca s-o lovească.

Scandal uriaș între Julia și Roberta

În episodul de mâine, 1 august 2024, Julia simte că își pierde cumpătul după ce Roberta ar fi îmbrâncit-o, intenționat, cu umărul. Foarte revoltată de gestul colegei sale, Julia se destăinuie Francescăi și Virginiei despre momentul prin care tocmai ce a trecut.

Citește și: Rebecca, decizie radicală în privința lui Antoni: „Nu mai suport”. Ce se întâmplă între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

„Am ajuns să mi se dea coate, umeri pe aici, dar unde suntem?!” ,  spune Julia.

Potrivit spuselor Juliei, Roberta ar avea aceste gesturi deoarece își dă seama că nu mai este în centrul discuțiilor din casă.

Roberta aude discuția și cum Julia spune despre ea că nu se mai poate ține pe picioare, astfel că intervine.

„Doamne ferește, Julia, cât poți să exagerezi!”, spune Roberta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Dacă-ți făceam eu asta, făceai vreun atac de panică”, răspunde Julia.

Citește și: Patrick s-a decis în privința Alexandrei: „Vreau să te întreb ceva foarte sincer”. Cum a reacționat bruneta în urma veștii primite

Roberta nu reacționează bine când aude din gura Juliei discuții despre atacuri de panică așa că reacționează ca atare. Din păcate pentru ea, discuția nu durează mult fiindcă Julia decide să plece în grădină și să închidă ușile după ea pentru a nu-i mai auzi gura Robertei.

Ce se întâmplă mai departe și unde va duce discuția dintre cele două aflați joi, 1 august 2024, de la orele 10:00 și 16:30, într-un nou episod din „Casa iubirii”, doar la Kanal D!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!