Scandal uriaș între Robi și Antoni în „Casa iubirii”! „Nu te mai uita urât, că mă ia tensiunea!”. Rebecca are un șoc și izbucnește în lacrimi

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat între Robi și Antoni

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de marți, 23 iulie, din „Casa iubirii” atmosfera a fost foarte tensionată, întrucât Antoni și Robi au ajuns să aibă un conflict de proporții.

Antoni și Robi au început să se certe doar de la niște simple priviri aruncate de Antoni, care l-au deranjat foarte mult pe colegul lui, care nu a înțeles acest gest venit din senin.

Robi a pornit un adevărat scandal din cauza privirilor dure ale lui Antoni

Antoni l-a privit urât pe Robi de două ori, în timp ce discuta cu Robert.

Deși acesta din urmă a preferat să nu ia în seamă gestul lui Antoni, Robi nu s-a putut abține și a răbufnit.

Robi: „De ce te uiți așa urât, Antoni?”.

Antoni: „Mi s-a părut că ai vrut să-mi zici ceva. Starea asta a mea este constantă, nu este că mă uit urât la tine. La oricine mă uit, mă uit așa”.

Robi: Nu, te-ai uitat urât”.

Antoni: Ți se părea că vreau să-ți zic ceva și nu ți-am zis?”.

Robi: „Da. Nu te mai uita urât, că mă ia tensiunea!(...) Uită-te urât la cine vrei, dar nu te uita urât la mine!”.

Citește și: Robi o acuză pe Julia pentru despărțirea Robertei de Sebastian: „Se ceartă din cauza ta”. Cum răspunde blondina criticilor aduse

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

În momentul în care conflictul a început să escaladeze, Robi a fost trimis în casa fetelor. Însă transmisiunea video între casa băieților și cea a fetelor nu s-a încheiat, iar acesta s-a enervat și mai tare pe Antoni, în momentul în care i-a spus lui Sebastian că putea duce scandalul mult mai departe, dacă voia: „Dacă m-am oprit acum e că mi s-a atras atenția, ca să înțelegi”.

Rebecca nu mai suportă scandalul dintre Robi și Antoni și începe să plângă

Robi nu s-a mai putut controla și l-a jignit pe Antoni, iar Rebecca a reacționat imediat, s-a ridicat de pe canapea și a început să-i atragă atenția lui pentru limbajul lui. Însă gestul fetei l-a înfuriat și mai tare pe concurent, care, înainte de a-și vărsa nervii pe ea, a fost scos în grădină de Julia, pentru a se calma.

Între timp Patrick a venit, și el, lângă cei doi, și i-a confirmat lui Robi că Antoni, într-adevăr, s-a uitat urât la el și la Robert: „Antoni s-a uitat prost, asta i-am spus cu toții acum”. De asemenea, acesta i-a explicat concurentului că Antoni a crezut că râdeau de el și de Rebecca.

Robi i-a răspuns, ulterior, lui Patrick: „Nu mă interesează de cuplul lor, sunt penibili!(...) Nu vreau să mă bag în cuplul lor. Eu vorbeam cu Robert în șoaptă, nici măcar n-a auzit nimeni ce vorbim”.

Citește și: Ceartă aprinsă între Rebecca, Giuly, Antoni și Robert! „Răutățile astea împachetate frumos pe mine nu mă impresionează” De la ce a pornit scandalul între concurenți

Între timp, Rebecca a venit în casa băieților, a sărit în brațele lui Antoni și a izbucnit în lacrimi. Aceasta pare că s-a săturat de tensiunile din „Casa iubirii”, întrucât i-a spus iubitului ei: „Nu mai vreau să stăm aici!”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!