Scandal uriaș la Școala Centrală! Un profesor, acuzat că a apărut în lenjerie intimă la orele online!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 04:15
Școala Centrală
Sursa: Facebook

Un profesor de la Școala Centrală este acuzat că a apărut în lenjerie intimă la orele online.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a trimis Corpul de Control la Școala Centrală din Capitală pentru verificări.

„În calitate de ministru, n-o să mă antepronunț înainte de finalizarea anchetei. După finalizare, o să mă raportez la maximul de sancțiuni permise de cadrul legal, e cel stabilit în Parlament. Oricât de mult ne-am dori să-l forțăm, suntem obligați să respectăm legea până îl schimbăm", a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

"Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală. Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control.

Înainte să vin aici, am cerut să meargă corpul de control la școala centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecintă"
, a mai declarat Cîmpeanu.

Potrivit Digi 24, profesorul se află în prezent în concediu fără plată.

Părinții acuză că profesorul jignește constant elevii!

Părinții elevilor de la clasele unde predă cadrul didactic acuză că acesta îi jignește constant pe elevi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pentru mine a fost un șoc când am văzut filmulețul. Am crezut că nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva", a declarat mama unui elev de clasa a XI-a citată de Libertatea.

„Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete, care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține”, a mai declarat părintele.

„Știu că părinții au depus o sesizare la inspectorat și la școală.

Noi am citit și analizat sesizarea și am dispus măsurile legale în vigoare, conform legii educației. E dreptul lui să fie în concediu fără plată, ne-a cerut din motive personale și, conform Codului Muncii, are dreptul să îi aprobăm această cerere”, a declarat directoarea Școlii Centrale din Capitală, Mariana Vișan.

Școala Centrală a mai fost implicată în trecut într-un scandal de proporții, atunci când o elevă a fost înjunghiată în biroul directoarei de la acea vreme.

Se întâmpla în decembrie 2005. Agresorul, care avusese anterior o condamnare la 10 ani de închisoare, a fost atunci arestat.

Citeste si: Când au loc simulările la Bacalaureat. Calendarul examenelor de pregătire