Scandalos: Ce pensie va avea Gabriela Firea la batranete! Suma este astronomica

Autor: B.M.

Ca urmare a unor masuri adoptate de guvern, primarii si parlamentarii vor primi pensii speciale consistente, care vor veni in completarea pensiilor obisnuite.

Ca urmare a unor masuri adoptate de guvern, primarii si parlamentarii vor primi pensii speciale consistente, care vor veni in completarea pensiilor obisnuite.

Potrivit capital.ro, dupa 40 de ani de munca, un medic, un profesor sau un inginer ar primi o pensie de doar 1.300 lei, in timp ce un deputat sau un senator ar urma sa incaseze, doar pentru un mandat de 4 ani, suma de 3.445

lei lunar sub forma de pensie speciala.

La un calcul simplu se ajunge la pensii astronomice. Spre exemplu Gabriela Firea ar urma sa incaseze, pe langa pensia castigata in urma meseriei de jurnalist, 3.445 lei in plus pentru mandatul de senator pe care l-a avut.

La acesti bani se adauga inca 2.688 de lei pentru functia de primar pe care o ocupa in prezent.

Daca ar mai prinde un mandat de senator sau deputat cuantumul pensiei speciale incasata de Gabriela Cristea ar depasi in total pragul de 10.000 de lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeti si ce pensie ar avea Marian Oprisan pe capital.ro.

Citeste si: Legea pensiilor, anunt halucinant. Viorica Dancila a facut declaratii

Citeste si: Gabriela Firea, anunț de ultimă oră din spital! Ce s-a întâmplat la ultima intervenție chirurgicală

Citeste si: Gabriela Firea este intr-o stare de sanatate critica. Ce a spus sotul primarului Capitalei, Florentin Pandele