SCANDALUL Bahmu - Prigoana s-a mutat la Politie. Silviu Prigoana, AUDIAT de oamenii legii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Epopeea Bahmu-Prigoana a ajuns astazi la Politie. Mai exact, Silviu Prigoana a fost audiat in dosarul in care nevasta il acuza ca nu ar fi lasat-o sa intre in domiciliul conjugal.

Iata cum au decurs ostilitatile! S-au iubit, au divortat, s-au iubit iar, au divortat iar, si, uite asa, de cateva ori ca pana si judecatorii le-au pierdut randul. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, caci despre ei este vorba, au ajuns din nou in fata oamenilor legii.

Mai exact, in urma unui scandal care ar fi avut loc pe 14 iunie noaptea, cand Adriana nu ar fi fost lasata de sot sa intre in casa, aceasta a facut plangere la politie.

Iar astazi, Prigoana a fost chemat sa dea declaratii. Nu stim cat de vorbaret a fost in sectia de Politie, ca in afara ei a fost cam scump la vorba: „ E o ancheta in curs si nu pot spune mai multe! ”.

Colac peste pupaza, si avocatii Adrianei au avut aceasi tactica. Acestia s-au limitat sa spuna ca este o ancheta in curs si ca au incredere in modul in care Politia isi face treaba.

Pe langa acest incident neplacut, Adriana a suferit zilele trecute si o operatie complicata.

Azi a fost externata, dar sotul nu i-a stat alaturi. Surse din lumea medicala au precizat ca Adriana Bahmuteanu se afla in stare buna, dar nu are voie sa faca niciun fel de efort. Ba, mai mult, nici macar plimbarile nu ii sunt recomandate si nici ridicarea de greutati.

##VIDEO119056##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii