Scandalul dintre Bianca și Kinga continuă! Nicoleta, afirmații grave la adresa Biancăi. Concurenta, posibil să fie însărcinată! Nu rata o nouă ediție incendiară „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 iun 2023, 01:40

În urmă cu o zi, Bianca și Kinga s-au certat din cauza unor acuzații extrem de dure la adresa Biancăi. Kinga a afirmat că aceasta nu îl place pe Bogdan, ba mai mult, s-a văzut cu altcineva în afara emisiunii.

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, Andreea Mantea redeschide un subiect care trebuie neapărat discutat, și anume întâlnirea Biancăi cu alt bărbat, în afara emisiunii. Afirmația a fost făcută de Kinga, într-un mod cât se poate de furios, având în vedere faptul că o suspectează că minte în legătură cu atracția față de Bogdan.

Ce a făcut Bianca în afara emisiunii și ce știe Kinga despre asta

„Da. Am spus exact ce am văzut”, a afirmat Kinga, atunci când Andreea Mantea i-a spus că a deschis un subiect în gală, legat de Bianca. Subiectul este o presupusă întâlnire dintre un alt bărbat și Bianca, în afara emisiunii.

Citeste si: Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit din nou în lacrimi! Iată ce frământări i-au mistuit sufletul și la ce schimbări are de gând să recurgă!

„Ți-am confirmat anumite chestii, chiar dacă nu ai văzut nimic ți-am dat și mai multe detalii. Eu am recunoscut cu calm, mi-am asumat, am spus că nu m-am ascuns și de asta sunt mândră”, a afirmat Bianca, asumându-și acuzațiile grave pe care i le-a făcut Kinga.

Nicoleta aruncă bomba! Este posibil ca Bianca să fie însărcinată?

O declarație neașteptată în mijlocul discuției dintre Andreea Mantea, Kinga și Bianca a venit de la Nicoleta.

Se pare că, din diverse discuții, Nicoleta a aflat de la concurentă că este îngrijorată pentru că i-a întârziat menstruația și, dacă nu va veni în maxim o săptămână, nu va fi bine pentru ea. 

„Trebuia să-i vină ciclul, și dacă nu-i vine peste o săptămână, o să-și facă griji”, a afirmat Nicoleta, iubita lui Sorin, spre șocul tuturor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În continuare, Bianca vrea să înțeleagă motivul afirmațiilor Nicoletei și de ce o atacă de fiecare dată.

„Ce ți-am făcut ție, Nicoleta? De fiecare dată tu vii cu chestii la mine!”, a exclamat Bianca.

Citeste si: Acuzațiile ating cote extreme! Se încing spiritele între Bianca și Kinga: „Caracterul meu e cel mai scump de aici!”. Aflați ce se întâmplă mâine, 4 septembrie, într-o nouă ediție „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Nicoleta, ironică, a întrebat-o pe Bianca ce i-a făcut, ca și cum nu ar fi conștientă de acțiunile sale, afirmând, ulterior, că se victimizează. 

„Tu voiai să-l elimini pe Sorin, nu să-l testezi, nu-i totuna!”, a mai acuzat-o Nicoleta pe Bianca. Se știe că între Sorin și Bianca nu există nici măcar o relație de simpatie, motiv pentru care nici Nicoleta nu poate fi apropiată de Bianca.

Aflați toate detaliile mâine, pe Kanal D, urmărind emisiunea „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?