Scandalul dintre medicul Adina Alberts si Vica Blochina a ajuns in presa internationala! Uite ce au publicat jurnalistii de la Daily Mail

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

Cotidianul Daily Mail a publicat pe larg un material despre scandalul silicoanelor in care sunt implicate Vica Blochina si medicul Adina Alberts.

„Singurele probleme pe care le-a avut cu operatia au fost din cauza ca nu a urmat nici un fel de sfat medical. Nu a purtat sutien, a mers la plaja cu toate ca i-am spus ca nu are voie sa faca lucrul asta si nici macar nu s-a prezentat dupa 14 zile, sa-i scot firele”, a spus Alberts. De cealalta parte, Vica a avut un adevarat soc cand a aflat cati bani i se cer: „Nu-mi vine sa cred.

Adica eu sunt cea care am fost mutilata si tot eu sunt data in judecata”, scrie Daily Mail, citand presa din Romania. Vezi intregul material pe dailymali.co.uk!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.