Scandalul Epstein. Legătura dintre milionarul american și fizicianul Stephen Hawking. Omul de știință ar fi luat parte la petrecerile cu minori organizate de Jeffrey Epstein

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 ian 2024, 12:17

Jeffrey Epstein și Stephen Hawking

Sursa: Arhivă

Fizicianul Stephen Hawking figurează pe lista celor care ar fi participat la orgiilor cu minori organizate de Jeffrey Epstein.

Numele cunoscutului om de știință Stephen Hawking, decedat în anul 2018, ar apărea pe lista persoanelor care au legătură cu scandalul sexual în care este implicat controversatul Jeffrey Epstein, decedat în anul 2019. Lista ar fi fost făcută publică pe data de 4 ianuarie, iar printre cele 70 de persoane ar figura mai multe personalități politice, vedete și milionari, potrivit The Independent.

Stephen Hawking s-ar afla pe lista persoanelor care au luat parte la orgii cu minore organizate de Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein a fost acuzat de faptul că a exploatat mai multe minore și că la aceste petreceri ar fi participat oameni influenți, vedete și politicieni. Milionarul a fost arestat, însă a decedat, în mod aparent prin sinucidere, în închisoare, în 2019, înainte să poată fi judecat în Manhattan pentru acuzațiile de trafic sexual.

Citește și: 5 ani de la moartea lui Stephen Hawking. Citate celebre pe care le-a spus marele fizician

Pe data de 4 ianuarie au fost publicate mai multe documente ce au legătură cu un proces în care este implicată partenera lui Epstein, Ghislaine Maxwell. Aceasta a fost găsită vinovată în 2021 de complicitate, fiind condamnată la 20 de ani de închisoare.

Un judecător din New York a ordonat desecretizarea acestor documente începând cu data de 1 ianuarie 2024. Această acțiune a scos la iveală nume grele, printre care și cel al lui Stephen Hawking. Chiar și așa, documentele nu conțin dovezi sau acuzații legate de persoanele în cauză, ci doar faptul că s-au asociat cu Epstein, potrivit surselor din presa americană.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce alte nume au fost speculate în documentele desecretizate

O judecătoare din New York a început să dezvăluie public numele contactelor, cunoștințelor, rudelor, presupuselor victime sau complici ai finanțatorului american Jeffrey Epstein, cel acuzat de infracțiuni sexuale. Printre numele grele ce ar fi avut legătură cu Epstein se numără și Bill Clinton, Michael Jackson și David Copperfield, notează publicațiile de peste ocean.

”Printre cele aproximativ 150 – 180 de „identităţi” (aflate în peste 1.000

de pagini de documente judiciare făcute publice de către justiţia federală din Manhattan) se numără fostul preşedinte democrat Bill Clinton (1993-2001), dar şi fostul preşedinte republican Donald Trump (2017-2021). Totuși, în legătură cu aceștia nu există nicio mențiune legată de vreun comportament ilegal sau reprobabil. ”, se arată în documentul dat publicității și preluat de The Independent.

Citește și: Stephen Hawking – "nebunul" care l-a infruntat pe Dumnezeu

Stephen Hawking a fost surprins în timpul unei vizite private în Caraibe, vizită organizată de Epstein, la începutul anului 2006. Fotografiile au fost făcute publice în anul 2015, iar fizicianul apare în timpul unui grătar pe Little St James, în timpul unei croaziere cu barca și explorând fundul mării cu un submarin.

Virginia Giuffre, o presupusă victimă a lui Epstein, a fost cea care l-a reclamat pe milionar și pe asociata acestuia, Ghislaine Maxwell, condamnată în anul 2022 la 20 de ani de închisoare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.