Scandalul fotografiilor topless ale ducesei de Cambridge: Directoarea revistei Closer, amenintata cu moartea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 04:50

Laurence Pieau, directoarea revistei franceze Closer, care a publicat un set de fotografii ce o prezinta pe printesa Catherine, sotia printului William, facand plaja topless, a semnalat luni politiei franceze ca a primit amenintari cu moartea prin e-mail.

  "Am primit peste 300 de e-mail-uri insultatoare, iar unele contineau amenintari cu moartea. O sesizare a fost depusa la politie pentru ca autoritatile sa ia act de aceasta situatie, dar nicio plangere nu a fost depusa. Aceasta chestiune a luat o amploare exagerata", a precizat intr-un comunicat colectivul redactional al revistei Closer.

In Franta, este posibil sa se depuna la politie o sesizare, ce consta intr-o simpla semnalare a faptelor, fara ca reclamantul sa depuna o plangere.


Printre cele 14 e-mail-uri adresate lui Laurence Pieau, considerate cele mai violente, exista unul in care autorul sau afirma ca directoarea revistei Closer "nu va mai trai niciodata in liniste".

"In loc sa atacam cu arme de foc diverse obiective, vom indrepta spre tine ceva mai puternic de atat", afirma expeditorul unui alt e-mail.

Sesizata in regim de urgenta de ducele si ducesa de Cambridge, justitia franceza a interzis revistei Closer sa cedeze acele fotografii si a solicitat grupului Mondadori, care editeaza revista, sa predea cuplului princiar britanic toate imaginile si suporturile digitale cu acestea,
fapt ce a fost indeplinit in ziua urmatoare sentintei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.