Scandalul Lobonț-Nicoară continuă! Artista nu a mai suportat și a răbufnit: „Ești un om fără rușine” Cum a reacționat Georgiana Lobonț după ce a fost acuzată de datorii în bani

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 ian 2024, 12:28

Scandalul Lobonț-Nicoară continuă! Artista nu a mai suportat și a răbufni

Sursa: Armin Nicoară Instagram/Georgiana Lobonț Facebook

După apariția televizată a lui Armin Nicoară, Georgiana Lobonț a răbufnit. Se pare că interpretul a acuzat-o în direct pe aceasta de faptul că îi este datoare în bani. Prietenia dintre cei doi a luat acum sfârșit, spune Lobonț.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, cândva prieteni și colegi de scenă, au rupt orice legătură, după ce bărbatul a acuzat-o pe artistă că nu i-a mai înapoiat o anumită sumă de bani.

Neînțelegerile dintre cei doi au apărut în urmă cu puțin timp, când Armin a apărut la o emisiune TV și a adus-o pe artistă în discuție.

Georgiana Lobonț a răbufnit pe rețelele sociale! De ce nu îl mai consideră pe Armin parte din „familie”

Armin Nicoară o acuză pe Georgiana Lobonț de o datorie în bani, iar artista nu a mai suportat și și-a expus gândurile pe rețelele sociale. Aceasta a subliniat faptul că nu îl mai consideră pe bărbat nici prieten și nici membru al familiei.

„Frustrarea și răutatea au ieșit la suprafață și azi. Telenovela continuă.

Din acest moment, pentru mine acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea.

Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi.

Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine ca cealaltă, pentru că ăsta e firescul. Dar la el nu este problema de bani, dar tot de bani vorbește.

I-am zis aseară când m-a sunat să-și ceară scuze să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit pentru că eu NU SUNT DATOARE NIMĂNUI, mă repet.

Azi a intrat în emisiune ca să repete ce a zis ieri. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ și să se victimizeze, dar fără motive, mereu menționând de mine în orice subiect.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Noi am fost chemați la nuntă, iar toate cheltuielile au fost suportate de noi, nu de el sau de altcineva, peste 5.000 de euro, dar asta nu mai are importanță. Nedormită și venită de pe drumuri, fără copii, am plecat pentru că a făcut scandal că noi nu vom fi prezenți, deși i-am zis că vom merge în România.

Piesa de pe canalului lui, „Show”, este creată de mine integral, așa cum el a creat prima noastră melodie folclorică. Suntem chit în tot ce am făcut! Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici, dar nu mă las călcată în picioare și dacă este cazul o să ajung și pe alte căi ca să mă apăr și să-mi cruț demnitatea și imaginea,” a

transmis Georgiana Lobonț, într-un insta-story.

Georgiana Lobonț, sătulă de victimizarea lui Armin Nicoară

De asemenea, tot într-un mesaj postat pe Instagram, interpreta de muzică de petrecere a ținut să precizeze faptul că Armin nu a căutat decât victimizare și că astfel de subiecte ar fi trebuit discutate între patru ochi, nu în fața a milioane de oameni.

Citește și: Culiță Sterp, gest neașteptat față de Georgiana Lobonț! Acesta a lăsat-o baltă pe colega lui într-un moment foarte important

„M-am săturat de glumele lui proaste, de poveștile lui despre mine. De ce nu m-ai sunat să-mi zici că tu consideri că își sunt datoare cu bani și-ți trimiteam banii?????

Chiar trebuia să știe toată țara treaba asta? Eu mereu te-am ascultat și te-am sfătuit cum am știut mai bine. Am fost alături de voi și nu mi-am bătut joc de familia voastră niciodată. Nu ai limite de bun simț, iar nesimțirea ta m-a supărat,” a mai spus aceasta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?