Scandalul monstru intre seful hingherilor si iubitorii maidanezilor SOCHEAZA toata tara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

Ora 1.00.Splaiul Independentei. Cativa iubitori de animale urmaresc din masini activitatea hingherilor, chiar in fata primariei Capitalei.

La un moment dat apare seful ASPA, Razvan Bancescu. Se afla la volanul masinii sale. Imaginile filmate de un martor inainte ca masinile tamponate sa fie mutate din loc vorbesc de la sine iar noi le-am obtinut in

EXCLUSIVITATE. Vedem clar cum atutoturismul condus de seful ASPA era stationat de-a curmezisul in fata celuilalt vehicul.
Dupa etilotest, când ma întorceam spre masina, l-am vazut pe unul- zgaria haionul de la   masina personala, a zgâriat masna si a tras de stergatoare.
Le-am spus sa se dea mai încolo de lânga masina. Ei au scuipat si au lovit cu piciorul si de aici a pornit acea altercatie”
, a declarat Bancescu.

Unul dintre tinerii aflati la fata locului este, insa, de alta parere. Din motive personale, tanarul a vrut ca identitatea sa nu-i fie dezvaluita: „In momentul in care s-a intors spre masina lui, s-a repezit cu pumnul la 3-4 persoane care erau pe margine.

Nu stiu daca a fost acolo vreun schimb de agresiuni verbale. Ideea e ca avem in aceste filmari cum domnul Bancescu s-a repezit cu pumnul...”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Razvan Bancescu a depus azi plângere pentru vãtãmare corporalã si pentru distrugerea masinii, potrivit Mediafax. Politistii de la sectia 20 fac, insa, cercetati pentru a afla cu exactitate ce s-a intimplat in noaptea de pomina.

Seful ASPA a fost deja amendat cu 200 de lei pentru tulburarea linistii publice. La fel si 4 dintre sustinatorii cainilor fara stapan...

 

Taguri: