Scandalul nu s-a terminat! Lino Golden, mesaj cu subințeles, dupa ce Alex Velea l-a numit ”serpisor”

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 14:50
Antonia, Lino Golden si Alex Velea

Scandalul dintre Lino Golden si Alex Velea nu a luat sfarsit. Schimburile de replici dintre ei continua.

In showbiz-ul romanesc a aparut un scandal intre Lino Golden si Alex Velea care este departe de a se incheia. Cei doi isi transmit tot felul de mesaje cu subinteles pe retelele de socializare.

Lino Golden a avut de transmis un mesaj cu subinteles, dupa ce Alex Velea l-a numit ”serpisor”.

Mesajul lui Lino Golden

Lino a tinut sa le transmita fanilor ca a avut un vis care seamana prea mult cu realitatea.

Artistul a transmis mesajul dis de dimineata, direct din pat, semn ca abia s-a trezit. Acests a lasat de inteles ca are foarte multi dusmani, care-l vaneaza la fiecare pas.

”Băi, fără caterinci acum, fără miștouri, am visat azi-noapte că m-a mușcat un șarpe de mână. Ce înseamnă asta?”, a spus Lino Golden în această dimineață pe pagian sa de Instagram, imediat după ce -s a trezit, direct din așternuturi.

Chiar aca i-a multumit lui Alex Velea ca l-a ajutat in cariera sa, se pare ca asta nu a insemat ca razboiul dintre ei s-a terminat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alex Velea l-a facut "serpisor" pe Lino

“Nu mai incerca sa indulcesti situatia si sa te victimizezi cum ai facut toata viata.

Te-am ferit prea mult de insucces, frustrari si batai (pe care tot tu, batausule, le-ai generat). In schimb, tu ti-ai bagat fratii la “inaintare” dupa ce i-ai “imbarligat” sa se certe cu toata lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai injurat de morti, de familii cu acest boschet de preerie zis Abi, ca mai apoi sa fie fratele tau. Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut si educat asa.
De ziua ta, sper sa ai parte de toata fericirea pe care o mimezi pe IG. La multi ani, Serpisorului. Aaa si apropo… nu s-a incheiat nimic, abia incepe”,
 a scris Alex Velea pe Instagram.