Scandalul provocat de primarul Marian Vanghelie continua! Dezvaluirile facute de unul dintre paparazzi agresati

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Scandalul provocat de primarul Marian Vanghelie continua! Unul dintre paparazzi atacati de edilul din Sectorul 5 ii arata lui Vanghelie ca nu este nici pe departe atat de fioros pe cat pretinde primarul!

Aseara, in direct la emisiunea Wowbiz, el a demontat explicatiile lui Vanghelie. "Dansul ne-a blocat cu soferul sau bodyguardul acestuia, au coborat din masina, au venit la geamul nostru. Eu am deschis geamul cam vreo 30 de centimetri si, in momentul acela, au inceput sa ne insulte".

"Daca-i vedeati pe acesti paparazzi de 2 metri, tunsi scurt, cred ca dvs. fugeati!", a declarat Vanghelie, dar acestia il contrazic: "Trebuie sa-i aratam domnului Vanghelie ca nu este adevarat ce a spus! A spus ca baietii aveau aproape 2 metri, ca erau sportivi.

Nici vorba de uriasi, de sportivi".

Vedeti si dumneavoastra cum arata paparazii agresati de Primarul Sectorului 5 al Capitalei! Ca sa-i demonstreze Primarului Vanghelie ca nu este nici sportiv de performanta si nu are tocmai statura de gangster, paparazzo-ul care era la volan in momentul atacului lui Vanghelie a acceptat si o masuratoare a bratului.

Edilul a fost suprins de jurnalistii de la site-ul wowbiz.ro in timpul unei intalniri cu un alt politician renumit.
Dupa ce aceste imagini au fost dezvaluite de Wowbiz.ro, edilul Marian Vanghelie a fost suspendat din toate functiile detinute in PSD.
##VIDEO125192##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii