SCANDALURI TUMULTOASE, nunti celebre, dar si divorturi neasteptate. Vedetele de la Hollywood au uimit o lume intreaga cu stilul lor de viata!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Nunti secrete, divorturi neasteptate, scandaluri tumultoase la sarcini ascunse si transformari socante. Iata ce au mai facut vedetele de pe peste Ocean!

Anul 2014 a fost unul piperat pentru celebritatile de la Hollywood! S-au iscat scandaluri care au socat intreaga lume! In mai 2014, celebrul rapper Jay Z a fost atacat la propriu de sora lui Beyonce, Solange Knowles! Tot circul s-a petrecut in liful unui hotel de lux si a fost surprins de camerele de supraveghere! Solange ar fi cedat nervos pentru ca a aflat, exact in acea seara, ca Jay Z ar fi inselat-o pe Beyonce, cu designer-ul Rachel Roy! Imediat au aparut apoi zvonurile unui divort, dar apele s-au calmat.

Tot cu un scandal urias s-a terminat si relatia lui Britney Spears cu David Lucado. Artista i-a spus "Adio" barbatului ce trebuia s-o duca la altar dupa ce a aflat ca acesta a inselat-o cu o actrita de filme pentru adulti.

Nu putem sa nu amintim si de episodul in care obraznica Miley Cyrus s-a transformat in Monica Lewinski si, in timpul unui show, a mimat o partida de sex oral cu un dansator ce purta o masca cu Bill Clinton! A luat foc America atunci cand a vazut o astfel de grozavie!

In vara

lui 2014, Justin Bieber si Orlando Bloom s-au luat la bataie chiar in fata unui restaurant din Ibiza. Motivul? Orlando era nervos la culme ca Miranda Kerr l-a inselat cu Bieber pe vremea cand erau casatoriti, asa ca nu a pierdut ocazia de a-l articula cu pumnul pe artist.

Tot cu scandal a fost si victoria Conchitei Wurst de la Eurovision! Unde s-a mai vazut doamna cu barba care sa castige o competitie muzicala de o asemenea amploare? Bisericosii si puritanii n-au mai putut sa doarma noaptea de grija Conchitei!

##VIDEO130338##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Una

dintre frumoase nunti a foste cea a lui Brad Pitt cu Angelina Jolie. Cand nimeni nu se mai astepta sa-i vada casatoriti, cei doi s-au cununat chiar in vila lor din Sudul Frantei! Si Kelly Rowland s-a maritat in mare taina, pe o plaja din Costa Rica. Alesul inimii ei este Tim Whiterspoon, care dupa o relatie de 4 ani i-a cerut mana prin Skype! O altfel de nunta a fost si cea a lui Jodie Foster! La 51 de ani, i-a jurat iubire vesnica iubitei sale Alexandra Hedison, femeia pe care o iubeste de mai bine de un an.


Una dintre cele mai opulente si fastuoase nunti de la Hollywood a fost cea a lui George Clooney cu Amal Allamudin. 13 milioane de dolari ar fi costat! Fastuoasa lor ceremonie a avut loc la Venetia, iar petrecerea a durat trei zile si trei nopti! Amal a fost ca o Printesa in ziua cea mare!

In 2014 au ajuns in fata altarului si Kim Kardashian si Kanye West.
Nunta lor a fost una ca in povesti si s-a desfasurat la castelul Belvedere. Nota de plata a ajuns la 14 milioane de dolari, iar mirii au primit 21 milioane de dolari pentru a permite accesul camerelor de filmat la eveniment. Cheltuieli acoperite, plus un profit frumusel. Asa se fac afacerile!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.