Scandalurile dintre Guta si iubitele sale, o adevarata TELENOVELA! Mii de oameni sunt cu ochii pe cel mai controversat cuplu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:56

E mai plină de intrigi decât filmele indiene, iar rasturnarile de situaţii dau clasă oricărui serial...

La o zi de la externare, din nou, in fata polististilor! Cu aceeasi ochelari si cu parul acoperit,  Narcisa lui Guta parea ca,  inainte sa discute cu organele de cercetare, a dat o fuga si la cumparaturi! Dar nu o mai insoteste nimeni?

Iata marea transformare: Razboinica Narcisa care si-a pierdut vocatia! Din femeie guraliva-  in iubita fara cuvinte!
Telenovela cu cel mai  multe increngaturi! Serialul „totul, din dragoste pentru Guta”. 

O distributie care, cu siguranta, face toti banii!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Rezultatul rafuielii? Narcisa adusa la Politie! Rau i-a parut cand s-a vazut inchisa singura  intr-o celula. Cosmarul a durat doar patru zile! Patru zile in care a plans incontinuu si s-a infometat! A scos cateva vorbe dupa care au urmat ore de tacere si suferinta pe chipul Razboinicei.

Inca de la poarta arestului central ea nu a scos nici o vorba. Situatia asta a dus-o pur si simplu in spital. Programul ei de cateva zile este de la sectia de politie, la spital. A petrecut doar o noapte internata. Atat cat sa se poata pune pe picioare pentru a merge langa baiatul ei.  Dar, la cateva ore distanta,  a ajuns de unde a plecat. Tot in fata politistilor!