Scântei între Alexandru, Aya și Alexandra. Ce scopuri secrete urmăresc

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2020, 15:53
Concurenții Puterea Dragostei au scopuri ascunse

Ceartă monstru în ediția de astăzi, Puterea Dragostei, concurenții aruncă cu acuzații : "Ești obsedat după bani."

După reîntoarcerea lui Alexandru în casa Puterea Dragostei, se pare că apele nu s-au liniștit și acuzațiile încep să apară. "Se pare că ești obsedat după bani", i-a spus  Alexandra.

Alexandru i-a cerut bani lui Aya pe poza făcută împreună, discuția a degenerat și a iscat un scandal monstru.

"Eu să îți dau ție bani, tu mie.

Să zici mersi că ai o poză cu mine."

Citeste si: Andra Volos, indragostita din nou? Fosta concurenta de la Puterea dragostei a facut declaratii naucitoare! "După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră"

Ce scopuri ascunse au concurenții

Aya și Alexandru fac acuzații grave la adresa Alexandrei, scopul ei în emisiunea Puterea Dragostei este de a lua marele premiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dacă nu erai obsedată după bani erai acasă lângă familia ta. Te pui și în cap ca să iei premiu."  i-a spus Aya

Alexandra susține că este norocoasă de fel, iar discuțiile răutăcioase sunt din gelozie, concurenții sunt invidioși pe ea.

"Gelozia e mare, o aveți în voi și vă frământă, vă doare pe dinăuntru"

Citeste si: Alexandra, amenințări la Puterea Dragostei: „Dacă reușesc să bat pe cineva până la urmă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 15 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.