Scapa de insomnie pentru totdeauna! Uite ce trebuie sa faci in acest sens in functie de zodia in care te-ai nascut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:12

Nopti nedormite si oboseala, zile neproductive si stres acumulat? Uita de toate acestea! Astrele iti dezvaluie ce trebuie sa faci pentru a avea un somn linistit.

Berbec

Incearca sa faci 15 minute de exercitii in fiecare zi pentru ca somnul tau sa fie linistitor. Nu face aceste exercitii seara, inainte de culcare. Poti opta pentru o plimbare in parc, dupa munca.

Taur

Aromoterapia te poate ajuta sa scapi de angoasele de peste zi sis a dormi linistita. Incearca arome florale ca lavanda sau iasomia. Fie ca optezi pentru lumanari sau uleiuri esentiale, evita mirosurile prea dulci.

Gemeni

Verifica-ti emailul, da ultimul telefon si uita de tot ce s-a intamplat in acea zi. Incearca sa te gandesti la ce te face fericitia si vei vedea ca adormind cu asta in gand, insomnia nu iti va maid a batai de cap.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rac

Fa o baie calda sau relaxeaza-te in Jacuzzi.

Iti vei detensiona muschii si mintea si vei fi pregatita pentru cel mai odihnitor somn.

Leu
Savureaza-ti ceaiul preferat in cana ta preferata. Caiul de plante este cel mai potrivit iar astrele iti recomanda musetelul.

Fecioara

Te va ajuta sa dormi mai bine o pajama de matase si un halat pufos. Investeste in niste asternuturi fine daca vrei sa dormi bine. Citeste intreg materialul pe kfetele.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.