Scapă de problemele dentare fără durere! Life Dental Spa are soluția pentru tine

Author: B.M.
Actualizat: 29 nov 2020, 11:30
probleme dentare

Durerea dentară este una dintre cele mai mari neplăceri care pot apărea – puternică, apare deodată și pare că nu mai trece.

Deseori, durerea de dinte aparte din cauza unei carii dentare care deja a evoluat prea mult. Este timpul pentru vizita la medicul stomatolog! 

Foarte mulți pacienți amână vizita la medicul specialist în stomatologie chiar și atunci când este imperios necesar, de teamă ca durerea să nu se accentueze în timpul tratamentului. 

Stomatologia clasică folosește freze, ace și tot felul de instrumente care ajută la realizarea unor manopere invazive, care îi pot crea pacientului o stare de anxietate și de indispoziție pe durata ședințelor de tratament și după, în timpul recuperării. 

Uită de durere cu ajutorul #LifeDentist-ilor! 

#LifeDentist-ii au găsit soluția perfectă pentru a-i ajuta pe pacienții temători și sceptici cu privire la durerea din timpul tratamentului: laserul stomatologic. 

Tratarea cariilor cu laserul este o manoperă stomatologică foarte prietenoasă cu pacientul. ”FĂRĂ DURERE, fără ace, fără freze” este deviza Life Dental Spa atunci când vine vorba de tratamentul cariilor, laserul dentar având numeroase beneficii: 

Nu provoacă DURERE – pacienții uită de anestezie, căci laserului ii pot fi setati parametrii de lucru in concordanta cu sensibilitatea persoanei tratate;

Este minim-invaziv – laserul acționează doar acolo unde este necesar, țesuturile sănătoase sunt protejate 

Elimină bacteriile și previne recidiva de carie

Nu provoacă niciun fel de complicații 

Poate fi utilizat cu succes în rândul copiilor, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza 

Succesul stomatologiei holistice al clinicii Life Dental Spa 

Situată în centrul capitalei, clinica stomatologică Life Dental Spa dispune de tehnologie de ultimă generație, de materiale biocompatibile (plombele non-toxice, de exemplu), terapii complementare și o echipă de #LifeDentist-i profesioniști, înarmați cu sfaturi despre cum să îmbunătățim stilul de viață pentru a menține sănătatea orală. 

Întrebată cu privire la ce presupune mai exact stomatologia holistică, medicul fondator al clinicii, dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, spune că termenul de ,,holistic” se referă la faptul că întregul nu este redus la părțile sale componente. Practic, atunci când alegi un tratament la Life Dental Spa, nu îți tratezi DOAR DINȚII, ci îți îmbunătățești întreaga stare de sănătate

Pentru echipa de #LifeDentisti este foarte important ca odată ce pacientul și-a redobândit sănătatea orală cu ajutorul tratamentelor laser, acesta să învețe să prevină recidiva. ”Urmărim să tratăm și cauza, nu doar efectul”, afirmă dr. Cristina Obreja. 

Pacienții învață, cu ajutorul recomandărilor oferite de echipa Life Dental Spa, cum să își îmbunătățească stilul de viață și alimentația și cum să își mențină igiena orală cu ajutorul produselor homemade, naturale, fără ingrediente artificiale și aditivi nocivi. Viziunea este asupra întregului organism, nu doar asupra sănătății orale. 

Principiile holistice adoptate de #LifeDentisti au făcut ca numai anul trecut clinica Life Dental Spa să înregistreze o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro, pacienții fiind din ce în ce mai mulțumiți și mai numeroși, dornici să încerce terapiile prietenoase cu organismul și tratamentele laser. 

De aceea, conducerea Life Dental Spa anunță deschiderea unui noi sediu în zona Victoriei, pe strada Frumoasă. Aceeași viziune Life Dental Spa într-o locație nouă, gata să ofere tratamente la cel mai înalt nivel.