Scapă de stresul și efortul curățării canapelei sau a saltelei, apelează la o firmă specializată ce oferă servicii profesionale la domiciliu

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 dec 2023, 08:30

Există multe tipuri de materiale și tapițerii care se pot murdări, păta sau care pot acumula acarieni și bacterii. Din păcate, aceste tapițerii sunt și cele mai folosite zilnic de tine și familia ta, pentru că fac parte din canapeaua, colțarul, scaunele, fotoliile sau chiar salteaua pe care dormi. Nu în ultimul rând, acestea sunt supuse unei uzuri constante, iar praful și murdăria se acumulează în fiecare zi pe suprafața acestora.

O soluție ar fi să cureți și să speli periodic canapele și toate tapițeriile vulnerabile la murdărie. Însă efortul și stresul implicate sunt cu siguranță factori care te descurajează. O alternativă mai simplă și chiar economică ar fi apelarea la ajutorul unei echipe de profesioniști în curățenie, care se deplasează la domiciliu și care îți oferă servicii personalizate și eficiente de curățare și spălare a tuturor acestor tapițerii și materiale.

Cu un angajament de a oferi clienților săi o experiență de curățenie peste așteptări și fără stres, Mr. Magic aduce serviciile de curățenie profesională direct la ușa ta. Indiferent dacă ai o canapea pretențioasă sau o saltea confortabilă, tehnicienii din cadrul firmei de curățenie pot reda strălucirea și prospețimea inițială a acestor obiecte.

Curățare profesională la tine acasă

Echipa de specialiști în curățenie de la Mr. Magic înțelege că fiecare casă este unică, iar nevoile de curățenie pot varia. Prin urmare, beneficiezi de servicii personalizate, adaptate nevoilor tale specifice. Tehnicienii vor sosi la tine acasă, dotați cu cele mai eficiente echipamente și soluții profesionale pentru a asigura o curățare impecabilă.

Procesul de curățare și spălare a canapelelor și saltelelor este ușor și delicat pentru fibre, eliminând murdăria, acarienii, petele dificile și mirosurile neplăcute. Soluția de curățare implementată folosește tehnologia de dezodorizare activă „ONT” (Odor Neutralising Technology) pentru a elimina mirosurile neplăcute și pentru a oferi un parfum proaspăt.

Nu mai trebuie să te chinui să cureți canapeaua sau fotoliile, specialiștii realizează curățarea și spălarea chiar de la tine de acasă, utilizând echipamente profesionale și elemente de protecție pentru a presta un serviciu curat și eficient.

Servicii profesionale de curățare și igienizare la standarde înalte

Cu ajutorul unei firme de curățenie profesională ai posibilitatea de a te bucura de piese de mobilier curate și igienizate eficient, într-un timp scurt. Beneficiezi de servicii pentru acasă și birou, adaptate nevoilor tale:

Echipa de profesioniști utilizează tehnologii și produse eficiente, precum aspirarea cu injecție-extracție, filtre HEPA și soluții non-toxice pentru a curăța temeinic țesătura, eliminând murdăria, petele și chiar acarienii invizibili. Indiferent de tipul de material, fie că este vorba de piele, stofă sau alte fibre mai delicate, echipa de specialiști abordează fiecare obiect de curățat cu atenție și profesionalism, redându-i strălucirea și prospețimea inițială.

Dacă vrei să scapi de stresul și efortul curățării canapelei sau saltelei, Mr. Magic este partenerul de încredere de care ai nevoie. Intră pe https://mrmagic.ro și fă o programare. Tehnicienii ajung rapid oriunde în București și Ilfov, oferindu-ți un ajutor nesperat și garanție pentru serviciile prestate. Transformă-ți locuința într-un spațiu curat și reconfortant!