SCENA care a ZGUDUIT politica romaneasca. Traian Basescu si Liviu Dragnea, RAZAND si GLUMIND impreuna!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Imaginile zilei vin de la Palatul Cotroceni! Sunt scene pe care nimeni nu se astepta sa le vada vreodata, in care protagonisti sunt presedintele Traian Basescu si vicepremierul Liviu Dragnea.

Cei doi au glumit si au ras impreuna, minute intregi. Apoi, s-au retras, tot impreuna din Sala Unirii unde avea loc receptia de 1 Decembrie. Ce si-or fi vorbit tete-a-tete? De pomina va ramane ultima receptie oferita de Traian Basescu in calitate de presedinte la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala a Romaniei. La finalul seratei, presedintele a dat nas in nas cu vicepremierul Liviu Dragnea, postat langa usa pe care Traian Basescu urma sa iasa din Sala Unirii.

Schimbul de replici a facut deliciul invitatilor.

Cum atmosfera era destinsa, glumele au continuat. Dupa ce momentul glumelor si al fotografiilor s-a incheiat, Liviu Dragnea a parasit sala odata cu presedintele Traian Basescu. Astazi, vicepremierul a tinut sa infirme speculatiile potrivit carora s-ar fi retras impreuna la o discutie.

Sala Unirii, locul traditional al receptiei de Ziua Nationala de la Palatul Cotroceni, a fost neincapatoare pentru cei 2.000

de invitati. Intre politicieni, nu a lipsit Elena Udrea imbracata sobru cu un sacou negru si o bluza aurie, care a pozat alaturi de o alta colega politician: senatorul Steliana Miron. Marii absenti au fost presedintele ales Klaus Iohannis, care a participat la parada de la Alba Iulia, premierul Victor Ponta dar si presedintele Senatului si cel al Camerei Deputatilor.

##VIDEO128202##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei