Scena cumplita filmata la Sibiu! Un copil a fost grav ranit intr-un teribil accident dupa ce a sarit ingrozit in fata masinii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:49

Pana sa vada inregistrarea de pe camerele de supraveghere, nici politistii, nici parintii nu si-au putut explica ce l-a speriat atat de tare pe baietel.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt socante: trei copii merg cuminti pe trotuar, cand dintr-o data unul din ei sare-n strada!

Bietul copil se loveste cu putere de-o masina in mers! Numai Dumnezeu stie cum, printr-o minune, reuseste sa se mai ridice!
Ce ati vazut pare fara explicatie: iata ce se intampla insa daca privim momentul dramatic din alt unghi!
Aici apare detaliul care face diferenta: un dulau negru iese dintr-o curte si latra amenintator.

Este momentul in care copiii sar, speriati, in strada!

Cainii nimanui, asa li se spune. O aflam de la omul care pazeste curtea fostei balastiere de-unde au iesit furiosi cainii.
Imaginile vin sa-l contrazica: se vede clar ca patrupedele ies din curte ca din cotetul propriu.

In curtea fostei balastiere sunt sediile mai multor firme. Desi cel care le pazeste spune ca animalele sunt inofensive, oamenii care trec mai mereu prin fata curtii il contrazic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire, baiatul in varsta de 11 a scapat cu viata. Este internat, dar vor trece cateva saptamani bune pana se va recupera.

Ramane de vazut cine va raspunde pentru cele intamplate. Parintii copilului sunt hotarati sa depuna plangere impotriva celor care tin animalele pe proprietate.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.