SCENARIILE TRAGEDIEI! Ce a provocat accidentul din Muntenegru? Vezi care sunt ipotezele luate in calcul de anchetatori VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:27

Daca pana ieri aveam doar marturiile supravietuitorilor, care sustineau ca soferul mergea cu viteza, desi drumul era extrem de periculos, ieri noapte ambasadorul Romaniei in Muntenegru, Mihail Florovici, a lansat o alta ipoteza, potrivit careia conducatorul autocarului a incercat sa evite un grup de copii.

Explicatia pare sa aiba cel putin un sambure de adevar. Un copil muntenegrean, aflat pe marginea drumului, a fost usor lovit de autocar. A scapat insa cu rani usoare.

 

Politia muntenegreana sustine insa ca ancheta nu a fost finalizata si ar fi prematur sa faca alte comentarii. In ceea ce-i priveste, apropiatii victimelor nici nu vor sa auda de ipoteza care l-ar scoate basma curata pe sofer.

 

Barbatul care conducea in acel moment autocarul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. In urma anchetei s-a descoperit ca unul dintre cei doi soferi care se aflau in autocarul groazei este agent sef in cadul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Barbatul, in varsta de 45 de ani, muncea in timpul liber la o societate comerciala ca sofer.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Colegii sai au numai cuvinte de lauda la adresa politistului.

 

Pana in acest moment, oamenii legii au mai multe variante in cazul accidentului care a socat o lume intreaga. Iau in calcul atat varianta in care soferul ar fi evitat un grup de copii, cat si ipoteza unei depasiri periculoase.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.